Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha igazán szerettek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha igazán szerettek egy lányt, otthagynátok ezért?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy tetszik egy husis lány, és elkezdtek járni, családlátogatás is megvolt, és egyszer csak úgy érzi, hogy nem érzi magát jól így. Lefogy. Otthagynátok ezért?

Nem történt meg, csak én vagyok ez a lány, és félek, hogyha lefogyok, akkor már nem fogok tetszeni a barátomnak, és elhagy. Nagyon szeretem, és ő az első barátom.

2015. ápr. 6. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Talán vele kéne megbeszélned ezt a dolgot...
2015. ápr. 6. 16:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem fog elhagyni! a parkapcsolat nem arrol szol,hogy kis hulyesegekert szakitas.
2015. ápr. 6. 16:09
 3/13 Interferencia ***** válasza:
Nem, de nem örülnék, ha bulímiás/anorexiás lenne.
2015. ápr. 6. 16:12
 4/13 anonim válasza:
Dagadt nővel össze sem jönnék.
2015. ápr. 6. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az a helyzet, hogy annak ellenére, nem pedig amiatt jött össze veled, szóval kár ezen aggódnod, nyugodtan fogyj le.
2015. ápr. 6. 16:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Én elég konzervatív vagyok, szóval lehet ott hagynám

mert megismertem valamilyen formába, megszoktam, úgy szeretem és ha valamiért teljesen megváltozna és számomra az már nem olyan lenne, mint ahogy megszerettem, lehet megválnék tőle, mert számomra az már lehet nem ő lesz.

2015. ápr. 6. 16:16
 7/13 anonim ***** válasza:
De persze lehet, hogy csak még jobb lesz utána és még inkább fogom kedvelni :)
2015. ápr. 6. 16:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Csak mert még amikor nem voltunk együtt mondta, hogy neki nem tetszenek a vékony lányok, és ezért félek...

Meg, nem nagyon sokat kellene leadnom, de egy 5-8kg kb igen..

2015. ápr. 6. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
A kövérség nem elsősorban esztétikai probléma, sokkal inkább egészségügyi. Ha ezt a barátod is tudja, inkább örülni fog.
2015. ápr. 6. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok pasi, de amikor megismertem a férjemet, vékony voltam, 160 cm magas vagyok, voltam kb. 50-52 kg. Aztán az évek során elkényelmesedtünk, ellustultunk, ő is meghízott és én is, voltam 75 kg is, aztán egészségügyi probléma miatt lefogytam 57 kg-ra, amit nagyjából azóta is tartok, 57-59 kg körül vagyok már évek óta. Nem hagyott el egyik verzióban sem.:) Bár hozzáteszem, hogy mondta, hogy neki ducibban jobban tetszettem, de így is jó vagyok, a lényeg, hogy ettől vékonyabb ne legyek, mert szereti, ha van mit fogni rajtam.:)

Aki szeret, annak úgy tetszel, ahogy vagy. Ha te úgy jobban érzed magad, hogy lefogysz egy kicsit, akkor meg szépen megérti és elfogad olyannak, amilyen vagy, elvégre az is te vagy, attól a személyiséged nem fog változni.

Nyilván ha amúgy sem vagy kövér és csontsoványra akarsz fogyni, az más téma, de gondolom itt nem erről van szó.

2015. ápr. 6. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!