Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki őszintén, mit érzek vagy jobb, ha nem vagyok egyértelmű?
"mi a barátod keresztneve?:) röhögnék, ha itt derülne ki:)
de mondtam neki, szerető nem leszek. akkor azt kamuzhatná, hogy már nincs is nője, és akkor megdughatna. mmint nem, mert utánajárnék, de ő gondolhatja ezt. nincs közös ismerősünk csak 1, a nőjét sem ismerem. bejátszhatna egy ilyet is."
Az ilyen srácok ettől taktikusabbak, sőt félnek is attól, hogy esetlegesen valahogy a barátnőjük fülébe jut, hogy nincs is barátnőjük. Éppen ezért fog mással próbálkozni.
Ha én lennék a helyében, akkor biztos az érzelmeidre próbálnék meg hatni, valamiféle sajnálatot kiváltani, hogy mégis megkaphassalak.
Mondjuk hozzátenném, hogy a barátnőimet soha nem csaltam meg...
igen, az egy másik kérdés, hogy bízhatnék meg benne utána...
most várok legalább egy hetet, vajon keres-e, aztán írok neki. szerintetek fog keresni? december óta mindig írt, legutóbb egy hétig bírta csak,h ne írjon. annál tovább soha.
Biztos, hogy fog keresni, hiszen meg akar kapni. Viszont abba is gondolj bele, hogy lehet, hogy nem csak te vagy most ilyen helyzetben...
Továbbra is: ha élvezed vele a szexet, akkor maradj vele, ha nem, akkor hagyd ott a fenébe, mert komoly kapcsolatod nem lesz vele. Bár ha szereted, hogy téged is megcsalnak, akkor megéri küzdeni érte...
És meg akar kapni negyedszer, ötödször...
Szerintem gondold végig, hogy neked megéri-e és ha igen, akkor ne nehezítsd meg az ő dolgát sem.
Néha jobb, ha félreteszed a büszkeséged és engedsz a vágyaidnak. (Saját hibámból kellett tanulnom ezen a téren...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!