Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem képes rá megtenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes rá megtenni ezt? Másoknak miért engedi?

Figyelt kérdés

a helyzet adott: van egy lány, akit, ha bejelölnek közösségi oldalon, visszaigazol, ismeretlennek, olyat is, akit utál, mindenkit.

nos nem valami jó a viszonyunk, de engem mindig elutasít. miért? ismerjük egymást, elég jól, miért akkor elvárás ez, hogy ha már fűt-fát ismerősnek felvesz, akkor engem elutasít? ez kegyetlen sz*rul esik. tudom, kis problémának tűnhet, de engem mégis dühít.

2010. febr. 18. 22:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem bír téged... El akar felejteni.. Gondolni se akarrád kb emiatt igazol ismeretlennek
2010. febr. 18. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Gyűlöletet és a szerelmet csak egy hajszál választja el egymástól:-). a csaj csak húzza a véred...ilyenek vagyunk mi nők...23/L
2010. febr. 18. 22:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Jójó, ezt értem, de ismerősei között van, akit szívből utál, megalázta, meg ilyesmi.
2010. febr. 18. 22:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben szarnék rá hogy egy ilyen pi csa visszajelöl-e vagy sem...de ha ennyire zavar egyszerüen kérd ki magadnak!irj neki, kérdezz rá ha találkozol vele vagy bármi...egyszerüen megkaphatod a választ mint gondolnád és nincs több idegörlés!:)
2010. febr. 18. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Lépj túl rajta... te mégis csak személyesen ismered, nem úgy, mint azok, akik bejelölik.

Még az is lehet, hogy így próbálja meg magára felhívni a figyelmed.

Megoldásként a legegyszerűbb, ha odaállsz elé és megkérdezed. Viszont fontos, hogy ne add ki magad teljesen, azaz legyen valami reakciód előre arra a kérdésére, hogy miért érdekel. (De ne az legyen, hogy: "sz*rul esik")

2010. febr. 18. 22:52
 6/12 anonim ***** válasza:
szégyell téged?
2010. febr. 18. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne gondolkodj ezen:) Nem tök mindegy?

Csak egy közösségi oldal.. istenem... :)

2010. febr. 18. 22:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem, semmit nem mondott. Semmi magyarázata nincs. Miért szégyelne? Nincs "dugom a kecskét kétpofára", vagy "izmaim, mintha nagyok lennének, de igazából áldom a szabót a jó varrású ruháért" képem. Szóval érdekes.
2010. febr. 18. 22:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom, csak b*sztatja a "büszkeségem", hogy minden embert visszaigazol, engem meg nem, pedig általában olyan hatással vagyok rá, hogy rólam beszél elvileg fűnek-fának. Mikor jót, mikor rosszat.
2010. febr. 18. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor ne a közösségi oldallal foglalkozz, hanem vele. Hívd el randira és kész.

Tipp: ne nevezd nevén a dolgot, nehogy meghátráljon (azaz ne mondd ki a randi szót)...

2010. febr. 18. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!