Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes rá megtenni ezt? Másoknak miért engedi?
a helyzet adott: van egy lány, akit, ha bejelölnek közösségi oldalon, visszaigazol, ismeretlennek, olyat is, akit utál, mindenkit.
nos nem valami jó a viszonyunk, de engem mindig elutasít. miért? ismerjük egymást, elég jól, miért akkor elvárás ez, hogy ha már fűt-fát ismerősnek felvesz, akkor engem elutasít? ez kegyetlen sz*rul esik. tudom, kis problémának tűnhet, de engem mégis dühít.
Lépj túl rajta... te mégis csak személyesen ismered, nem úgy, mint azok, akik bejelölik.
Még az is lehet, hogy így próbálja meg magára felhívni a figyelmed.
Megoldásként a legegyszerűbb, ha odaállsz elé és megkérdezed. Viszont fontos, hogy ne add ki magad teljesen, azaz legyen valami reakciód előre arra a kérdésére, hogy miért érdekel. (De ne az legyen, hogy: "sz*rul esik")
Szerintem ne gondolkodj ezen:) Nem tök mindegy?
Csak egy közösségi oldal.. istenem... :)
Akkor ne a közösségi oldallal foglalkozz, hanem vele. Hívd el randira és kész.
Tipp: ne nevezd nevén a dolgot, nehogy meghátráljon (azaz ne mondd ki a randi szót)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!