Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mit tennétek a helyemben? Van egy bnnöm 2,5 éve, de kb 2 hónapja összejöttem egy másik lánnyal.
szerintem is undorító dolog ilyet csinálni, főleg 2 és fél év után, de azért megpróbálok normális választ adni.
mindenképpen választanod kell, lehet h eddig ment h egyszerre 2 bnőd volt és a "régi" semmit sem sejtett de remélem te sem gondoltad h a végtelenségig el lehet titkolni h két vasat tartasz a tűzben. lehet h pont egy jóakaród fogja elpletykálni vagy esetleg meglátnak az új csajjal és visszajut a másik bnődhöz..
nem tisztességes ezt meg tenni vele, 2 és fél év alatt gondolom sok mindenen keresztül mentetek együtt.
gondold át melyik az akit nem tudnál elveszíteni, melyiket szereted feltétel nélkül, és a másikkal vess véget minél hamarabb ennek és imádkozz h ne derüljön ki.
és persze ásd el magad jó mélyre h ilyet csinálsz
Óhe. Hogy itt mindenki mekkora erkölcsi óriás. Szerintem a többségnek nem volt még alkalma megcsalni senkit, illetve nem volt valódi döntési helyzetben, mikor ott volt a megszokottá vált kapcsolat, és egy vonzó új ember.
A teendőd annyi, hogy ülj le, döntsd el, hogy mi ér többet, az a 2,5 év együtt, vagy részedről az a kapcsolat ennyi volt, és az új kell. Aztán ha ez megvan, közöld a résztvevőkkel a döntésedet. Illúziód ne legyen, a régi barátnőd utálni fog, de tudnia kell róla. Akkor is, ha rendbe akarod hozni vele a dolgokat. Az őszinteség az alapja, anélkül nem megy. Amúgy még egy dolog miatt jó: egyenes leszel, és nem lesz takargatnivalód. Néha a becsület minden.
Üdv
Zed
mi is 2,5 éve vagyunk együtt
megtudnám,hogy párom mellettem mást dug,másnaptol nem lenne mit beledugnia a csajba,mert utolsó orális szex alkalmával levágnám neki...
gerinctelen köcsög vagy
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!