Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most ezek után hogy foglalkozzak komolyabban egy nővel?
A lényeg h több év után megcsalt a barátnőm,szakítottunk,(ez másfél évvel ezelőtt volt)elég rossz volt,de hát na....
Aztán elkezdtem ugye ismerkedni, csajozni aztán ott tartok h kivétel nélkül mind párkapcsolatban házasságban élt.
most ezek után h bízzak meg egy csajban is???
Anyám kérdezi h mi van a kislányokkal?? most mit mondjak neki??h minden nő kur*va??
Legutóbb jöttem haza egy ilyen nőtől, bementem a kocsmába h inni valamit,poénkodtak a többiek h mire igyunk, nem volt semmi ok,aztán szóba jött a csajos téma, akkor is nekiálltam magyarázni erről,kiszámoltuk, az volt a 20. nő akit úgy h volt barátja vagy férje:D utána ment a ngy ivászat,a poén az h most jövök Miss 21.-től:S
na és akkor most ezek után h álljak szóba valakivel is????
komolyan mondom nem is elég az h nem bízok nőben,de semmibe nézem ilyen dolgok után őket,amit mondjuk mikor velük vagyok nem mutatok ki,de akkor is::S:S:S
Sziasztok!
Szerintem a párkapcsolatban élő nőnek kellene nemet mondania egy ilyen ajánlatnak, és nem a vadászó pasinak kellene odafigyelnie. Az természetes, hogy egy egyedülálló ffi keresi a lehetőséget és még olyanra is rányomul, aki már foglalt. Ilyen esetben viszont a nőnek kell észen lennie! Véleményem szerint.
Nálam is előfordult nem egyszer és nem kétszer, hogy a párom mellett rám nyomult más pasi is, de elhajtottam. Ennyire egyszerű! Hízelgő meg minden, de én szeretem a páromat és kész!
23/Nő
ohhh persze még én vagyok a hibás, h nem tisztelem a nőketXD
nem is a csajnak kellene azt mondania h kösssz nem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!