Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na most ezek után hogy foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most ezek után hogy foglalkozzak komolyabban egy nővel?

Figyelt kérdés

A lényeg h több év után megcsalt a barátnőm,szakítottunk,(ez másfél évvel ezelőtt volt)elég rossz volt,de hát na....

Aztán elkezdtem ugye ismerkedni, csajozni aztán ott tartok h kivétel nélkül mind párkapcsolatban házasságban élt.

most ezek után h bízzak meg egy csajban is???

Anyám kérdezi h mi van a kislányokkal?? most mit mondjak neki??h minden nő kur*va??

Legutóbb jöttem haza egy ilyen nőtől, bementem a kocsmába h inni valamit,poénkodtak a többiek h mire igyunk, nem volt semmi ok,aztán szóba jött a csajos téma, akkor is nekiálltam magyarázni erről,kiszámoltuk, az volt a 20. nő akit úgy h volt barátja vagy férje:D utána ment a ngy ivászat,a poén az h most jövök Miss 21.-től:S

na és akkor most ezek után h álljak szóba valakivel is????

komolyan mondom nem is elég az h nem bízok nőben,de semmibe nézem ilyen dolgok után őket,amit mondjuk mikor velük vagyok nem mutatok ki,de akkor is::S:S:S

2010. febr. 18. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
GEc ilyen a világ és a nők a psikat szídják de örülj neki h legalább az ágyban jó volt ha jó volt.Az még roszabb mikor veled van az exe után még mindig vonzódik de mindkettőnket szeret és nem akart megbántaniXD lezz abból még MIss 100 is:D
2010. febr. 18. 21:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát..én nem vagyok ilyen h ha van pasim akkor másokkal kavarok..most nincsen pasim csak mondtam a példát. Sztem előbb ismerd ki őket,aztán dugd meg őket feleslegesen...
2010. febr. 18. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb férfival az a baj, hogy nem tiszteli eléggé a nőket. Hogy lenne már minden nő k*rva? Valószínű, hogy rosszul horgásztál és a csali jó volt ugyan, de nem azok a halak akadtak rá akiket szerettél volna. Elég elkeserítő, amikor átjátsszák az ember agyát, de sztem folytasd tovább a keresést, mert előbb utóbb úgyis megtalálod azt, akit keresel.
2010. febr. 18. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem a párkapcsolatban élő nőnek kellene nemet mondania egy ilyen ajánlatnak, és nem a vadászó pasinak kellene odafigyelnie. Az természetes, hogy egy egyedülálló ffi keresi a lehetőséget és még olyanra is rányomul, aki már foglalt. Ilyen esetben viszont a nőnek kell észen lennie! Véleményem szerint.

Nálam is előfordult nem egyszer és nem kétszer, hogy a párom mellett rám nyomult más pasi is, de elhajtottam. Ennyire egyszerű! Hízelgő meg minden, de én szeretem a páromat és kész!

23/Nő

2010. febr. 19. 11:57
 15/15 A kérdező kommentje:

ohhh persze még én vagyok a hibás, h nem tisztelem a nőketXD

nem is a csajnak kellene azt mondania h kösssz nem xD

2010. febr. 21. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!