Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkozzak vele? A barátommal 3 évet voltnk együtt. Nekem és neki is mi vagyunk az egyetlen partnerei, csakhogy a barátomnak szemölcsök voltak a kezein.
Ezek miatt megbetegedtem ott... Szemölcseim lettek, és olyan gátlást alakítottak ki bennem a kezelés utóhatásai, és maga a szemölcs is, hogy nem tudom, mit tegyek.
Volt egy pici mosolyszünet köztem a a barátom közöt, de még mindig szeretjük egymást. Újra akarja velem kezdeni a dolgot. Ő semmit nem tud arról, hogy én mennyit szenvedek emiatt, testileg, nőként ne érzem magam egésznek, nem érzem emiatt a fertőzés miatt nőnek magam.
Az orvos mondta, hogy a barátomtól kaptam a fertőzést.
Még most is nagyon szeretem, ő a mindenem... De nagyon félek.
Mit tegyek? Folytassam vele, illetve kezdjem újra vele így, hogy tudom, fertőzött, és ő fertőzött meg engem is?
Fertőző szemölcsökkel a kezén nyúlt hozzád?
Az ő gondján lehet segíteni?
Rajtad hagyott a kezelés valami maradandó nyomot?
Ha egy férfivel már ott tartasz, hogy látja, nem fogja zavarni egy kis heg :)
De engem nagyon zavar. :(
A kezelés következtében - mivel maró hatású szert írt fel a doki - az ép felületet is lemarta. Hosszú idő a gyógyulás, de van esély rá, hogy eltúnik. Nem csak egy kis heg.
Nem tudom, van e- esély, biztos lehet őt is gyógyítani.
Akkor vidd el egy orvoshoz, gyógyíttassa meg a kezét.
Neked pedig "cicaplast" vagy körömvirág krémet javaslok, azok gyorsítják a sebek gyógyulását, illetve szebben forrnak össze. Minden gyógyszertárban lehet kapni, sajnos a cicaplast elég drága.
Igen, ez Hpv, valószínű. és nem vicc. Kezezős hozzászólónak írom. Ez kicsinál lelkileg. Sajnos nem érzem magam nemhogy teljes értékű nőnek, de nőnek sem magam... És a szemölcs is visszajöhet.
De nem hibáztatom őt, hiszen, nem szándékosan fertőzött meg.
Elég kellemetlen lehet, hogy ennyit szenvedsz miatta.
De egyedül te érzed magad kevesebbnek, más nem fog.
Bár az is visszataszító lehet ,hogy az ő kezén szemölcs van:S Ha akarod vele folytatni, akkor mindenképp beszéld meg vele, hogy mennyire rossz ez neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!