Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vágyom arra hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom arra hogy egy nő pimasz módon kihasználjon?

Figyelt kérdés
Van egy visszatérő vágyam, ami nem hagy nyugodni. Mikor látok kimondottan vonzó, csinos nőket, arra gondolok, milyen izgalmas lenne ha kénye-kedve szerint kihasználna. Pl belegondolok, milyen lenne ha kapcsolatban lennénk és elvárná hogy mindent lenyeljek neki. Mindent viseljek el, akármit megtehetne, nekem meg tűrnöm kellene. Miért vágyok arra hogy szívjak?

2015. ápr. 5. 11:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Na, én pont ilyen pasit keresek.Bár én megelégednék annyival, hogy vállalja a hagyományos férfi szerepet és az anyagi/érzelmi biztonságról gondoskodik, én meg elvezetgetem a háztartást.Valami csendes, szerény, aranyos kis papucsállatka.Bár nekem abszolút nem a kihasználás a célom, hanem a kölcsönösség.

Végül is ezzel a másik embert is próbára teszed.Mert át kell lépnie a saját erkölcsi szintjét.

Persze ismerek embert, akire azt mondom, megérdemelné, hogy jól kihasználják, mert ritka nagy tetű.Ilyenekkel viszont nem kezdenék igazi kapcsolatot.

Nem tudom, miért vágysz erre.Ez kb olyan, mit hogy vannak nők, akiket a durva pasik vonzanak, akik verik őket.

2015. dec. 17. 21:21
 12/24 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy vonzó és izgató az ilyen helyzet. Ha pl az orrom elôtt beszéli le a randiját a szeretôjével, sőt akár elviteti magát mikor randira megy vele. Mintha a lelki fájdalomra izgulnék fel:)
2015. dec. 25. 09:32
 13/24 anonim ***** válasza:

mert aberrált vagy

amúgy kicsit én is ilyen vagyok, eddig az összes nőm kihasznált, némelyik már azért lépett le mert nem volt szíve tovább szopatni..

"pancser", illetve "balek" a közismert becenevem

2016. jan. 2. 17:01
 14/24 A kérdező kommentje:

Mesélnél a volt barátnőidről? Hogyan használtak ki? Nagyon érdekelne.

Te is vonzódsz az ilyen nőkhöz?

2016. jan. 2. 22:07
 15/24 anonim válasza:

1. Te beteg vagy.

2. Ha találsz ilyen kapcsolatot hidd el nekem lesz egy phszihologus(vagy hogy kell helyesen le írni?) ismerösöd akit sokszor megfogsz látogatni.

3. Tudom mire gondolsz de ez csak akkor ,,jó'' ha szeretitek egymást és nem tudnátok egymás nélkül élni, mert megcsalna téged ugyan is te mindent megadsz neki azt is ami nem kell

2016. febr. 5. 21:48
 16/24 anonim ***** válasza:
Rejtett önértékelési zavar vagy önbüntetésre való késztetés.
2016. febr. 21. 23:45
 17/24 anonim ***** válasza:

Az eletben nagyon sikeres lehetsz, vagy mindennel a-zig elegedett vagy es semmifele kudarc es hasonlo nem ert,rossz erzesek. Hianyzik vagy nem volt adrenalin erzesed,hianyzik a fajdalom,a szenvedes,maga a heves szivdobogas, minden amit egy szerelmes ferfi elne at egy igen gonosz szivtelen-kegyetlen notol!

22L

2016. aug. 27. 07:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Ertem mire gondolsz, de sztem ez csak a négy fal között működne! A való világban is szeretnéd ezt a szerepet?
2016. szept. 8. 15:47
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen, mièrt ne? Bár nem tudom pontosan mire gondolsz. A mindennapokban is èrdekes a kihasználás:)
2016. szept. 8. 19:11
 20/24 anonim ***** válasza:

Azért, mert gyökér vagy!

30/F

2016. nov. 19. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!