Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon rosszul esett. Szerintetek?
A barátomtól megkérdeztem, hogy akkor is szeretne -e engem, ha 100 kiló volnék. Tudom, hogy hülye kérdés, de kíváncsi voltam. És erre az ő válasza az volt, hogy nem. Ez nekem nagyon rosszul esett,azt meg megértem, ha azt mondja, hogy számítana,mert nem tetszenék neki. És nem tudna velem lefeküdni.De ő azt mondta nem szeretne. Ezek szerint most is csak a testemet szereti? A személyiségemet nem?
L/19
Ha ilyet kérdezel, sajnos vállalnod kell azt is, hogy nem azt fogod hallani, amit szeretnél. Szerintem meg kellene őt becsülnöd, hogy őszinte volt veled és ki merte mondani azt, amit ő gondol. Én annak örülnék, ha ilyen őszinte párom lenne. És ha belegondolsz, igaza is van. Fontos az, hogy ilyen fiatalon vonzóak legyetek egymás szemében.
21/L
Egy masik kerdessel nem kapsz valaszt egy masikra.
Rossz a kovetkeztetes teljesen.
Te szeretned a pasidat, ha kancsal lenne es csak foltokban none a haja?
Ezek rossz kerdesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!