Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar az ha a párotok túl magas hozzátok képest? Ti milyenek vagytok együtt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 17:20
11/22 anonim válasza:
Én 172 vagyok, párom 193. Nagyon jó így nekünk. Főleg azért, mert imádom a magassarkút, csak azt hordok...azzal ugye már 180vagyok és így tökjól mutatunk együtt.:D
12/22 anonim válasza:
én 170 vagyok, a barátom 183. de nagyon-nagyon vonzanak a nagyon magas (2 m körüli) pasiiik...
13/22 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:41
Nyamm :P
14/22 anonim válasza:
Nagyon magas pasi nem kéne, de ha a barátom az lenne akkor igen :) kb 10-15 centivel magasabb nálam, és így tök jó :) ha kisebb lenne, akkor az kicsit zavarna szerintem, de itt is (ha ő,akkor nem) :P a szerelem gyerekek, a szerelem... :D
15/22 anonim válasza:
Nekem is magas férfiak tetszenek, bár jómagam is magas vagyok. 178 cm vagyok, de én kifejezetten azt szeretem,ha magasabbak nálam.
16/22 anonim válasza:
Én 170 lehetek, Ő pedig 191 (de még fél éve sincs 15 :D) :) és nem zavar, én is mindig magassarkút hordok.. :)
17/22 anonim válasza:
Én 168 centi vagyok, a barátom olyan 187-188... és tökéletes:):)
18/22 anonim válasza:
Én 171 vagyok, barátom 176,tehát ha magassarkút veszek fel, akkor pont akkora vagyok, mint ő. Nem zavar:) Sose volt túl magas barátom, nekem kicsit frusztráló lenne,jobb szeretek egymagasságban lenni valakivel,vagy maximum kicsi eltéréssel a javára.
19/22 anonim válasza:
Én 164 centi vagyok, kedvesem sokkal magasabb, de egyáltalán nem zavar, jól nézünk ki. :) A férfiak általában magasabbak, az alacsony férfiakat zavarni szokta alacsony mivoltuk.
20/22 anonim válasza:
Szerintem az a jó ha a pasi magasabb nekem volt olyan pasim aki 40cm volt magasabb.Tetszett.Az a ciki ha a pasi alacsonyabb az zavarna a magasság nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!