Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert uvoltozik a baratom allandoan?
Figyelt kérdés
A kerdes rossz mert tudom. De nem tudom mit tehetnek mit mondhatnek meg neki hogy felfogja a dolgokat. Van ket macskam. O ezt jol tudta mikor mar megismerkedtunk. A szobamra probalok nagyon odafigyelni h ne legyen macskaszor sehol. Ez tobbnyire sikerul.(sterille azert nem tudom tenni) Ma reggel ereszto volt allitva de inkabb kikapcsoltam h ne a zizzegesre kelljen kelni es e magam ebresztettem fel.. erre az a valasza h mivan?!... ez nekem rosszul esik de nem torodtem vele, reggelente hisztis30 evesen... aztan felkel elkezdi nekem magyarazni hogy hajnalban bejottek a macskak szaladgaltak mindenfele az asztalon a laptopnal mindenhol. Hozzateszem h o volt kint a mosdoba, mondtam is neki hogy ne nekem magyrazzon miert nem csukta be az ajtot... es olyanokat vag a fejemhez hogy kar volt itt aludnia aludt volna otthon stb... Szerintem ez eleg gaz es nem gyozom mondani neki h allitson magan mert egy O nem csukta be az ajtot, a macskak sajnos ninsenek idomitva h ebbe a szobabane jojjenek be. A masik dolog meg hiaba 30 eves olyan hisztizeseket levag.. kora reggel nekem mondja az ivet ahelyett h eszrevenne magat hogy mar kora reggel ugatok/(ugatunk) a nomnek enyleg nem o tehet rola! Szerintetek mi az Istent mondhatnek neki meg szepen vagy csunyan hogy eszregye magat? Kozolte mar azt is (joparszor) h nem alszik itt tobbet a macskak miatt.( Mindig csukva van az ajto mikor alszunk nem jonnek be.) De aztan megis lenyugodott es itt aludt maskor is ugy h jaj csak itt tudja magat kialudni jol meg jokat aludni stb.....2015. ápr. 3. 07:45
11/15 anonim válasza:
Ha nem vagy boldog, mit szenvedsz ezzel az emberrel? Ennyi idősen már nem fog változni.
12/15 A kérdező kommentje:
Alapjaba veve megvagyunk. Csak az ilyen kirohanasait nem birom mar elviselni a macskaim miatt mert rendszerint azon veszekszunk legtobbszor..
2015. ápr. 3. 08:32
13/15 anonim válasza:
azért ordít mert kicsi a farka, vagy süket, vagy fél, vagy alacsony. ezt szokták mondani. Hangoskodással érzi magát nagynak néhány alak.
14/15 anonim válasza:
macskas csaj eleve kizarva, az ilyennel csak a baj van
15/15 anonim válasza:
Azért ordìt, mert kicsi neki.
Amúgy ilyenkor jön ki az, hogy gyerek làny, felnőtt férfi... Nem kellett volna belevàgnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!