Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, volt már olyan hetero...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, volt már olyan hetero párkapcsolatotok, amelyben nem csak egy kényszernek éreztétek a szexet?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 17:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem volt olyan kapcsolatom, ahol kényszer lett volna a szex. Olyan volt, hogy szakítás előtt amikor már megromlott a kapcsolatunk de még erőltettük hátha jó lesz, akkor az volt. Meg el lehet még rontani pl azzal, hogyha valaki olyan dolgot erőltet (pl popsiszex, minden egyes alkalommal fehozza, hogy de ő akarja, ez sajnos volt), akkor egy idő után az adott partnerrel kényszer lesz és elmegy a kedvem a kapcsolattól is. Szexelni imádok és a legtöbb pasimmal imádtam is csinálni, a mostanival is. Lehetőleg napi szinten vagy mondjuk heti 5-6 alkalommal van rá igényem, de nem baj az se ha épp több lesz. És kb ez jellemző az ismeretségi körömben is a lányokra.

23L

2015. júl. 11. 01:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Igen, kényszer nekik. A nők így hálálják meg a törődést, hogy fizetsz neki ezt meg azt.
2015. aug. 1. 19:25
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Ezt komolyan gondoltad?

Nekem többet ér, ha kellően felizgat, rendesen kinyalja a puncim, ő is visszakapja természetesen, és finoman belém helyezi, amit kell, és AHOVA kell...

Ez így nem kényszer.

Kényszer a következő lenne:

Hátamra fektet, lerántja a bugyit, beveri szárazon, nyomja, nyomja, majd elélvez... Na EZ nem kéne, még akkor sem, ha kapok érte valamit... Bocs.

2015. aug. 23. 20:36
 24/25 aperitif ***** válasza:
Egyszer voltam olyanban, ahol kényszer volt, ott sem külső kényszer, inkább saját magam kényszerítettem, de aztán elváltunk, és azóta senki és semmi nem kényszeríthet sem szexre, sem másra.
2015. szept. 5. 12:41
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem volt még párkapcsolatom, mert kényszernek érezném az intimitás sok formáját.
2015. szept. 5. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!