Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, volt már olyan hetero párkapcsolatotok, amelyben nem csak egy kényszernek éreztétek a szexet?
Nehezen tudom eldönteni, hogy nem e csak trollkodik a kerdezö...
Ugyanis fel tucat nö kapasbol azt valaszolja, hogy egyszer sem erezte kenyszernek, de csak arra reagal, aki megkerdöjelezi az allaspontjat.
Amennyiben komoly a kerdes, tenyleg elgondolkodnek azon, hogy nem e magadban erdemes keresni a hibat.
Es mivel ugy tünik, kicsit lassu vagy:
Lehetseges, hogy volt baratnöid erre a kerdesre ugy valaszolnanak, hogy: "Igazabol eddig csak egy ilyen kapcsolatban ereztem ugy, de szerencsere ennek mar vege..."?
2 esetben éli meg egy nő kényszernek a szexet:
1. Nem vonzódik a pasihoz x okból (netán undorodik tőle)
2. Szimplán $zar a pasi az ágyban.
Gondold végig, hogy a 2 variációból vajon melyik lehet rád igaz, ha ez a tapasztalatod, hogy a nők nem szeretnek szexelni (veled nem szeretnek, az 1 dolog...)
12: aktív téma barátnőkkel a dolog, nem kell körbekérdezni :) mindannyian nagyon szeretünk szexelni. olyan már volt, hogy esetleg valaki panaszkodott a minőségre, de úgy általában szerintem nagyon kevés ember van, aki a szexet magát nem szereti. hát még ha a szerelmemmel csináljuk, aki kifejezetten jó szerető...
őszintén érdekel, miből gondolod, hogy nők számára a szex csak kényszer lehet.
Még nem. Bár még csak egy kapcsolatom volt.
Gyakran volt az, hogy "ohh basszus csak dugja be és legyünk túl rajta". Teljesen elment a kedvem azóta az egésztől, már magamhoz sem nyúlok. Hát ez van.
"visszakérdezek, te honnan vetted, hogy nem az nekik?"
ez az érvelés b azmeg! :D mondasz valami baromságot, és mi bizonyítsuk hogy mekkora hülyeség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!