Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjemmel nem birom megbeszelni semmi egyaltalan, mit tegyek?
3eve vagyunk egyutt itt kint ismertem meg es 2 eve elunk egyutt. sex mar nincs vagy 3 honapja.
En ugy kerultem ki hollandiaba, hogy elegem lett a csaladombol, hogy mindig en vagyok akit csesztetnek es bele szolnak az eletembe mikor mar nem lakok veluk stb...mikor megismertem nagyon aranyos kedves stb., roviden egy alom pasi volt, mindenbe besegitett meg fozni is, de mar joideje megy a vita folyamatosan sokkal tobb a vita mint a gyerek elott szulesnel kezdet ez valtozni, kb akkor kezdodot veszesre valni mikor haza jottunk a lanyommal a korhazbol, hogy tobbet nem segitet semmiben,mar abbol is problemat csinal, hogy milyen ruhat vegyunk a gyereknek vagy jatekot (2jatekot volt hajlando megvenni a tobbi az a neveloanyjatol van), ha eppen nincs kesz a kaja akkor amikor ugy gondolja, hogy na most o eszik akkor mar egybol ordibal megtiszteletlenul beszel velem es lekezzel amit mar lassan nem birok mert mar elkezte ezt a gyerek elott is,s ha sirok mert kiborulok akkor meg mar olyan vagyok mint egy kisgyermek, mert szerinte en sirok a semmiert csak az a baj, hogy en nem a semmiert sirok :/
rendben van koszonom elore is a valaszodat.
amit meg hozza tennek ha barmi hibat kovettem el azt mindig folyamatosan a szememre hanyja minden egyes vitanal, de ha o hibazik akkor mar merges mert szolok erte...igy a gyerekre meg o beszelt ra mar en nem igen voltaam biztos akkor benne, hogy jo otlet, de csak ra vett,mert en a gyerekemnek nem ilyen eletet kepzeltem el.
rendben van koszonom elore is a valaszodat.
amit meg hozza tennek ha barmi hibat kovettem el azt mindig folyamatosan a szememre hanyja minden egyes vitanal, de ha o hibazik akkor mar merges mert szolok erte...igy a gyerekre meg o beszelt ra mar en nem igen voltaam biztos akkor benne, hogy jo otlet, de csak ra vett,mert en a gyerekemnek nem ilyen eletet kepzeltem el. jelenleg ugy latom a helyzetet, mint mikor en voltam gyerek es nem szeretnem, hogy a lanyomnak legyen kara belole
A soraid alapján nem kérdés,hogy le kell zárnod ezt a kapcsolatot.A párod sem Nőként,sem emberként nem tisztel már.A többiről nem is beszélve.
És a legfontosabb a gyerek.Ne ilyen légkörben nőjön fel!
Szerintem kezd el megtervezni az önálló életeteket.
Tudom kívülről könnyű ezt mondani(írni),de én nem látok más megoldást azok alapján amit írtál.Ez már jobb nem lesz,ha csak a párod nem tér nagyon gyorsan magához.
Említetted már neki,hogy el fogod hagyni ha nem változtat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!