Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem tudja elfogadni az edzésem mit tegyek?
Ritka, hogy ilyet mondok, de igaza van a barátnődnek. Aki ennyit edz mint te az már nem a sportért csinálja, hanem mániából, vagy esetleg hivatás szerűen, de az is röhejes szerintem. Felszínesség felsőfokon.
Az ilyen arcok mint te /általában/, állnak a tükör előtt 120 kg izommal és mindig egy kis féregnek látják magukat mert a kisebbségi komplexus ilyen.
Izé, nem bántásból vagy kötekedésből írtam, de ez a véleményem és szerintem nem is járok messze az igazságtól.
"Szerintem ennyi időt mindenki szánhat magára. Valaki autókázik egyedül, valaki legurít egy sört a haverokkal, valaki tévézik. Te edzel. "
De így hétköznapokon már csak annyit vannak együtt hogy 1-2 óra alvásig, nagyjából.. Azért ez kicsit kevés egy kapcsolathoz.
Nem, nem extrém sok.
Reggel felkelsz 6 kor, 8 ra elmész dolgozni, dolgozol 16: 30 ig. 17 re elmész edzeni, és 19 kor befejezed, és 19:30 kor lát először a párod fáradtan, agyilag és testileg kimerülve.
8 kor fürdés 10 kor alvás.
Hol van a tanulás, a közös programok, a vásárlás, a házi munka, a tv zés, a beszélgetés?
Ez egy önző életmód. Ha ennyit fektet a kapcsolatba, akkor kb ennyit is tud kivenni belőle.
Tök korrekt, mert lemondta, hogy nem tetszik. Csak simán félre is kefélhetett volna. Amúgy ha boldogtalan, előbb utóbb jön valaki, aki kielégíti minden vágyát.
Arról meg egy másik kérdésnél szívesen beszélgetek veled, hogy a nagy izomzat ugyan olyan teher a szívnek, a szervezetnek, mint az elhízás. Ha nem sportoló, akkor minek hajtja szét a testét? Szerinted mit kompenzál? Hagyjuk már!
Kb mint apáink idejében a kocsma töltelékek. Inkább egy izzadt konditerembe veri magát, mint a családjával legyen.
Értem én, hogy egészséges életmód, de itt első a munka, második az edzés, a harmadik meg a barátnő, aki vele szeretné leélni az életét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!