Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm nem tudja elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem tudja elfogadni az edzésem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőmet zavarja, hogy napi 2 órát edzek. 4 ig dolgozom, utána 5-7 ig a konditerembe vagyok. Nem hiszi el hogy ő fontosabb, de a napi 2 óra edzésem nem szertném feladni. Ő is szeret, meg én is Őt. Mi a legjobb megoldás?

2015. márc. 31. 21:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
itt nem arról van szó hogy ne edz hanem hogy nem töltesz vele elég időt és az bizony kapcsolat romboló próbálj meg több időt szakítani rá 19/L
2015. márc. 31. 21:40
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

Ritka, hogy ilyet mondok, de igaza van a barátnődnek. Aki ennyit edz mint te az már nem a sportért csinálja, hanem mániából, vagy esetleg hivatás szerűen, de az is röhejes szerintem. Felszínesség felsőfokon.

Az ilyen arcok mint te /általában/, állnak a tükör előtt 120 kg izommal és mindig egy kis féregnek látják magukat mert a kisebbségi komplexus ilyen.

Izé, nem bántásból vagy kötekedésből írtam, de ez a véleményem és szerintem nem is járok messze az igazságtól.

13/23 anonim ***** válasza:
itt nem arról van szó hogy ne edz hanem hogy nem töltesz vele elég időt és az bizony kapcsolat romboló próbálj meg több időt szakítani rá 19/L
 14/23 anonim ***** válasza:

"Szerintem ennyi időt mindenki szánhat magára. Valaki autókázik egyedül, valaki legurít egy sört a haverokkal, valaki tévézik. Te edzel. "

De így hétköznapokon már csak annyit vannak együtt hogy 1-2 óra alvásig, nagyjából.. Azért ez kicsit kevés egy kapcsolathoz.

2015. márc. 31. 22:16
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) sajnos a reggeli edzés nem lehetséges, mert délután van csak konditerem. Barátnőm egy hónapig járt edzeni, de beleunt és abbahagyta, mert szerinte nem foglalkozok ott vele. (Ezt se értettem amúgy..) nekem az edzés már rutin, heti 6 nap tökéletes, ennyi kell ahoz hogy jólmenjenek a dolgok. Próbáltam vele egyezségre jutni, picit én is engedek, picit ő is, de kb 1 hét után már az sem volt jó neki.
2015. ápr. 1. 07:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor nincs más szakíts vele, és dugd a pocsod egy súly közepébe :)
2015. ápr. 1. 08:24
 17/23 anonim ***** válasza:
93%
azért vicces, hogy ebben az országban hülyének nézik azt, aki sportol és próbál egészségesen élni - és a heti 12 óra edzés nem extrém sok
2015. ápr. 1. 19:50
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

Nem, nem extrém sok.

Reggel felkelsz 6 kor, 8 ra elmész dolgozni, dolgozol 16: 30 ig. 17 re elmész edzeni, és 19 kor befejezed, és 19:30 kor lát először a párod fáradtan, agyilag és testileg kimerülve.

8 kor fürdés 10 kor alvás.

Hol van a tanulás, a közös programok, a vásárlás, a házi munka, a tv zés, a beszélgetés?

Ez egy önző életmód. Ha ennyit fektet a kapcsolatba, akkor kb ennyit is tud kivenni belőle.

Tök korrekt, mert lemondta, hogy nem tetszik. Csak simán félre is kefélhetett volna. Amúgy ha boldogtalan, előbb utóbb jön valaki, aki kielégíti minden vágyát.

Arról meg egy másik kérdésnél szívesen beszélgetek veled, hogy a nagy izomzat ugyan olyan teher a szívnek, a szervezetnek, mint az elhízás. Ha nem sportoló, akkor minek hajtja szét a testét? Szerinted mit kompenzál? Hagyjuk már!

Kb mint apáink idejében a kocsma töltelékek. Inkább egy izzadt konditerembe veri magát, mint a családjával legyen.

Értem én, hogy egészséges életmód, de itt első a munka, második az edzés, a harmadik meg a barátnő, aki vele szeretné leélni az életét...

2015. ápr. 1. 20:04
 19/23 A kérdező kommentje:
Kinek mi.. Ha ez lesz, akkor választom a termet. Sajnos nem megy így a kapcsolat..
2015. ápr. 4. 20:49
 20/23 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is mindenkinek jobb, ha nem szaporodsz :)
2015. ápr. 4. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!