Miert nem lehet elfogadni, hogy nekem igy tokeletes a ferjem?
Vilageletemben a mackos, pocakos ferfiakat szerettem, masmilyen szexualisan meg sem mozgat. Ferjem is mackos, nem kover, pont az also hatara az en izlesemnek.
Es baromira zavar, hogy anyosek megprobaljak ravenni, hogy mindenaron edzzen es fogyjon le. Mar a novere parjat is bevontak a dologba, hogy beszelje ra. Irtora zavar, mert ferjem igy jol erzi magat es nekem is igy tetszik, marhara nem jonnek be az izmos ferfiak. Raadasul nem is beteges, makkegeszseges, megfazva is 2 evente egyszer szokott lenni. Gyogyszert sem szed semmire. Ugyhogy erre sem lehet fogni.
Kerdezem en, miert csak a ferfiaknak tetszhetnek a telt nők, nekem miert nem tetszhetnek a husis ferfiak? Mivel tudnam oket leszerelni, hogy lealljanak errol a temarol? Kerlek adjatok tanacsot!
sportolni eljárhat azért valamit, nem fogyás miatt.
ezzel ők is megnyugszanak, a mozgás meg mindig jó :)
"Kerdezem en,"
Igen. Kérdezed te.
"miert csak a ferfiaknak tetszhetnek a telt nők, nekem miert nem tetszhetnek a husis ferfiak?"
De, tetszhetnek.
"Mivel tudnam oket leszerelni, hogy lealljanak errol a temarol?"
Leginkább szavakkal. Úgy szoktak az emberek értelmesen kommunikálni.
"Kerlek adjatok tanacsot!"
Adtam. Szívesen.
Majd akkor is így fog tetszeni, ha korábban meghal, mint nem pocakosan tenné?
A hasi hízás növeli a kardiovaszkuláris betegségek kockázatát.
A szülei nyilván jobban féltik az egészségét, mint te.
De azt tény, hogy ha ő nem akar fogyni, akkor a szülei fejen is állhatnak, akkor sem fog, tehát ilyen szempontból feleslegesen görcsölsz a témán.
Nekem is a nagyobb darab, férfias férfiak tetszenek :) Nem kigyúrt, de nem is kövér, hanem macis egy pici pocival :)
Szerintem ezt bízd a férjedre, az a fontos, hogy ő hogy érzi magát. Persze mondhatod neki, hogy milyen jól néz ki, hogy nem kell változtatnia. Anyósékat is leállíthatod.
Ha leírnád, hány cm és hány kg, jobban látnánk, vajon mennyire okozhat hosszú távon egészségi problémákat ez a férjednek, tehát mennyire indokolt a biztatás, hogy fogyjon le ill. mozogjon.
Amúgy a pocak (tehát, ha hasra hízik valaki), az bizony rossz a szív-érrendszernek és a gerincnek is. Hiába tetszenének akár minden nőnek a pocakos férfiak, attól az az állapot még egészségtelen és mind szívproblémákra, mind derékfájásra, gerincsérvre nagyobb az esélyük.
Másrészt!
Ha jól értem, a te anyósodról, tehát a férjed anyjáról van szó. Hidd el, a saját fia (a férjed) jobban tudja őt kezelni, mint te. Ha a férjed nem húzza föl magát az anyja presszióján, akkor te se tedd ezt. Ha pedig zavarja a férjedet, akkor ő jobban tudja, hogyan és mit szóljon az anyjának.
Amúgy nagyon nem mindegy az életmódja és életkora!!!
Ha egy 40-50 év körüli kőművesről vagy kazánkovácsról van szó, akkor semmi gond! De ha egy 25-30 éves ülőfoglalkozású, autóval munkába járó, otthonülő, tévézgető emberről van szó, akkor megértem az anyukáját!
Nem meri erosebben mondani, mert megbantodnak.
Oáááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!