Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem lehet elfogadni,...

Miert nem lehet elfogadni, hogy nekem igy tokeletes a ferjem?

Figyelt kérdés

Vilageletemben a mackos, pocakos ferfiakat szerettem, masmilyen szexualisan meg sem mozgat. Ferjem is mackos, nem kover, pont az also hatara az en izlesemnek.

Es baromira zavar, hogy anyosek megprobaljak ravenni, hogy mindenaron edzzen es fogyjon le. Mar a novere parjat is bevontak a dologba, hogy beszelje ra. Irtora zavar, mert ferjem igy jol erzi magat es nekem is igy tetszik, marhara nem jonnek be az izmos ferfiak. Raadasul nem is beteges, makkegeszseges, megfazva is 2 evente egyszer szokott lenni. Gyogyszert sem szed semmire. Ugyhogy erre sem lehet fogni.

Kerdezem en, miert csak a ferfiaknak tetszhetnek a telt nők, nekem miert nem tetszhetnek a husis ferfiak? Mivel tudnam oket leszerelni, hogy lealljanak errol a temarol? Kerlek adjatok tanacsot!

2015. febr. 24. 12:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem irhatom ide a foglalkozasat. De nem ulo munkaja van.

Anyukaja eleg erzekeny, aztan nem akar osszeveszni vele.

2015. febr. 24. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát ha majd annyira idegesíti, akkor leállítja az anyját+sógorát. Vagy ritkábban megy hozzájuk.

Ez az ő meccse, te ebbe ne akarj belefolyni. Otthon biztosítsd arról, hogy neked így tetszik, te egyetértesz vele és mellette állsz. A saját rokonait meg rendezze le ő.

2015. febr. 24. 12:55
 13/16 A kérdező kommentje:
En mindig elmondom neki, milyen szexi es vonzo. O nekem akar tetszeni. Mondom csak zavar, hogy nagyon sokszor ez a tema... De akkor rahagyom, eddig is ezt tettem. Lehet tenyleg jobban teszem.
2015. febr. 24. 12:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. Ha majd a férjed kellőképpen idegesíti, hogy állandóan ezt szajkózzák, megteszi ő. Ha nem, akkor hallgassa, te meg csak mosolyogj rajt. Én is a mackós férfiakat kedvelem, viszont nagyon oda kell figyelni, mert az elhízottság, és, hogy valaki mackós alkat, aközött bizony különbség van. Egyébként mennyi az annyi? Nekem nagyon tetszett, hogy macis alkat a férjem mikor megismertem, de bizony az évek alatt egy gusztustalan hájpacni lett, és ez már undorító. Sokáig próbáltam segíteni neki, hogy ne tegye ezt magával, de nem érdekelte, titokban zabált, a mozgástól pedig úgy fél, mint az ördög a szentelt víztől. Nem mindegy, hogy anno a 190cm-hez 90-95kg, tíz év múlva meg közel 140kg.
2015. febr. 24. 13:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mondanám anyóséknak, hogy mutassanak példát, mert rájuk is rájuk férne egy kis edzés. Pont :) Lehet, hogy hamar csend és hullaszag venne körül benneteket :D
2015. febr. 24. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordítva van.

A férjem nagon vékony, komoly testi ereje van, de alig látszik a fizikai formáján :)

Apám, mikor megismerte(igazi parasztember), kijelentette, hogy ilyen nyák embert még nem látott, biztos finnyás, gyönge.

Pedig zabál, szinte csak azt nem, ami elmászik előle. És panasz nélkül végigcsinálta a nyári munkát a földeken, ganajozik az állatok alól, de az izmai csak olyankor látszódnak, ha több órán keresztül használja őket, és ettől "bedurrannak".

Öt éve vagyunk házasok, de még mindíd előjön hogy " egyél fiam, mert olyan vékony vagy".

Én meg csak meglátok egy tál rántotthúst, és eg számmal megnő a s.eggem. Az élet igaszságtalan.

2015. febr. 24. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!