Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez így átkozottul nem jó, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így átkozottul nem jó, és nem tudom, hogy mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Nagyon összevesztem egy lánnyal, mert átkozottul nyomultam rá, hallani sem akart rólam. Ő szűz, én természetesen nem, és van egy jópár év közöttünk. Azelőtt őszintén minden tökéletes volt, már ami ebben a szakaszban lehet, néha mondjuk kiakadt néhány mozzanatomon. Nem kell valami komoly románcot elképzelni, csak néhány csók csattant el köztünk és az ominózus nyomulás.

Mindenhonnan letiltott, került, barátnőivel beszéltem, azt mondták, hogy ki van akadva nagyon durván.

Azóta sikerült párszor beszélnem vele, facebook (másik profil, a "normális" le van tiltva általa), személyesen is, előbbinél privátban, bár elég szűkszavú volt, és fura - nem értettem, viszont személyesen próbál nem kettesben maradni velem. Néha még humorizál is, de valami nincs rendjén.

Nem értem, miért ilyen. Mit tehetnék? Elég introvertált lány, jól leplezi az érzelmeit. Egyáltalán jelent még valami jót, hogy beszélünk? (Ha mondjuk FB falára akarok írni valamit, akkor elolvassa, megnézi, kitörli)

Ki akarok ebből törni, mert ennek így nem sok értelme van. Úgy érzem, hogy beleszerettem, de ez így embertelenül kínoz.

2015. márc. 31. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre hogy herótja van tőled ? Beteges amit csinálsz.Szerintem fél tőled,vagy hasonló,nemhiába kerül.Hagyd békén.
2015. márc. 31. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Hüha! Kérdést választ(#1) olvasva olyan összecsengés van! Mintha ti ismernétek egymást! :(
2015. márc. 31. 21:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez miért lenne beteges?
2015. márc. 31. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:
És nem, nem ismerek semmilyen Olíviát.
2015. márc. 31. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Erős a gyanum hogy #1-nek igaza van!

De nem vívnék szellemi párbajt fegyvertelennel!

2015. márc. 31. 21:53
 6/9 A kérdező kommentje:
67%-os, magaddal beszélsz?
2015. márc. 31. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Jézusom! Öcsém te paranoiás vagy?

Visszanéztem! Akkor az összes 67%-os én vagyok! Igazad van!

A #2 az én vagyok!

2015. márc. 31. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok : nem ismerem a kérdezőt.Van rajtam kívül más 67%-os is agyas kérdező.
2015. márc. 31. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból, hány évesek vagytok? És hogyan kell elképzelni azt a nyomulást? Szerintem nem kis dologról van szó, mert az elmondásodból tényleg úgy látszik, hogy tényleg megijesztetted. Most vagy a koroddal, vagy a nyomulásoddal, vagy mindkettővel. De szerintem is inkább hagyd. Az ilyeneket már nem igazán lehet visszacsinálni. Inkább tanulj belőle, és legközelebb viselkedj máshogy.
2015. ápr. 1. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!