Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti vs. állandó fősulis csaj?
Figyelt kérdés
Hétvégente a diszkókban és a pubokban tucatszám kelletik magukat a büfé- és ruhatárszakos kis lotyók, prostizás helyett szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet néhány hónapig egy ilyet „támogatni”. Arra lenék kíváncsi, hogy mik a hátulütői ennek a dolognak. Nem bentlakásosra gondoltam, bár ha minden kötél szakad akkor akár hozzám is költözhetne arra az időre, csak attól tartok, hogy akkor jóval drágább lenne, mint heti 3 alkalom egy hivatásosnál, illetve még el is kellene viselni a picsogását és az állandó követelőzését. Nagy előny viszont, hogy vihetném nyaralni és céges rendezvényekre is, és gondolom ezek gumi nélkül vállalják, ami sokkal élvezetesebb lehet. Tapasztalatok?
"gimibe jár és el akar költözni" "jó esetben 14 lehetet" xd és az van bőven ahogy látom
2015. márc. 31. 15:17
12/30 anonim válasza:
Kérdező, neked csak is kizárólag a prostizást ajánlom :D Ne is agyalj rajta tovább. Ha meg gumi nélkül akarod, de nem tudsz szerezni egy normális barátnőt, javaslom az útszélieket, egy kis pluszért szerintem lazán bevállalnak nélküle.
2015. márc. 31. 15:23
13/30 anonim válasza:
Jól látod a dolgokat.Az összes ilyen fősulis ribit szét kell alázni.De ingyen !
2015. márc. 31. 15:29
14/30 anonim válasza:
Bírlak kérdező :D Figyelj, én mesterképzéses egyetemista vagyok és a csoporttárs lányok szinte kivétel nélkül olyan férfiakkal vannak együtt, mint te! Csak finomabban megfogalmazva mert hát ha így közeledsz egy lányhoz hogy "legyél a lotyóm" akkor valószínűleg "nem vagyok ku*va" reakció lép életbe. Szerintem 20-24 éves egyetemista lányokkal ismerkedj, akik nem feltétlen a pénzre mennek, de vonzó nekik hogy van egzisztenciád, lakásod (ami esetleg közel van az egyetemhez !! óriási növelő tényező), kocsid stb. A külső ez esetben másodlagos, nálunk is egész fullos lányoknak van hozzánk csoporttárs fiúkhoz képest sokkal rosszabb külsejű ám de a fent leírtakkal rendelkező barátja.
2015. márc. 31. 15:30
15/30 A kérdező kommentje:
Útszélihez biztos nem megyek, szerencsére könnyen megfizetem a lakásos prostikat, kínálat is van belőlük, több száz, és mindig jönnek a frissek, csak győzze az ember kiválasztani, hogy melyik lesz a következő :D
2015. márc. 31. 15:31
16/30 anonim válasza:
Ja és még valami a közel az egyetemhez lakás dologgal. A nyerő megoldás több szempontból! Nagyon sok egyetemista lány bejárós, tehát nem az adott városban lakik. Amennyiben veled lenne se nem költözne hozzád, se kellene utána koslatni. Gondolj csak bele, egy átlag egyetemistának 3 max 4 napot kell suliba mennie. Tehát hétfőtől-csütörtökig nálad lakna, péntekre hétvégére haza megy! Ideális, szabad is tudsz lenni mellette. :D
2015. márc. 31. 15:34
17/30 A kérdező kommentje:
14-es kösz a tippet, azért szemtől szemben nem riherongynak hívom őket :D
Egyébként a testalkatommal nincs gond, meg ragyás sem vagyok, csak olyan átlagos fazon, emiatt viszont hónapokig kellene csúszni-mászni, megalázkodni míg talán valami tehén kiverné a cerkámat, tehát marad a fizetős verzió. A prostiknál is elég jó barátnő feelinget lehet kapni, de egy ilyen kis fősulis csaj szerintem még jobban el tudná játszani.
2015. márc. 31. 15:36
18/30 anonim válasza:
14 es vagyok, kicsit úgy érzem nem értesz a nők nyelvén :D Fontos a külső, de bazz pénzed van, tudod vele növelni a külső és belső értékeid! A pénz egy jó eszköz arra, hogy befektess (pl eljárj edzeni, jobb ruhák stb stb), és nem kell fullos pasinak lenni ahhoz hogy legyen egy jó kis egyetemista bigéd. Mondom minket pont ez zavar !! Hogy mi egész jó pasik vagyunk, de a csajok ezt leszarják elég keményen, mert a pasijuknál laknak az suli idejében (nem kell albérletet fizetni, nem kell a koli hátrányaival foglalkozni)! :D
2015. márc. 31. 15:40
19/30 A kérdező kommentje:
Edzeni szoktam rendszeresen, nem is vagyok valami nyeszlett alak, csak valahogy nem tudom ezt a megalázkodós játékot játszani, miért kuncsorogjak valami reteknek, ha 20 ezerért bármilyet megkapok? Még talán ebbe a verzióba belemegyek, hogy nem KP-t kap, hanem all inclusive ellátást plusz néhány ajándék, szerintem működne, csak még kitalálom, hogy mi legyen a felvezető duma a hétvégén.
2015. márc. 31. 15:52
20/30 anonim válasza:
kérdező, én is bírlak bár lány vagyok :D
Szerintem próbáld meg a fősulis csajos ötleted, elég sokan vannak akik benne lennének szerintem, bár lehet hogy egy idő rád fog akaszkodni túlságosan is, ezért az odaköltözést nem ajánlom.
A picsogást meg el kell fogadnod,ez velejáró:)
Ja és annyival kiegészíteném a 14-es válaszadót,hogy Ne egyetemistáknál próbálkozz. Ők vagy nem mennek bele vagy túljárnak az eszeden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!