Mit tennétek a helyemben? Szeptember óta van a főiskolán egy jóbarátom, egy kőalkesz csaj, aki rendesen elcseszte az életét, rengeteget költ piára, cigire, lop, csal, hazudozik mindenkinek, tarhál állandó jelleggel.
Hogy miért a barátom? szeretek vele lenni, többnyire jól megértjük egymást. Egész addig nincs is vele baj, amig nem kéreget. A múltkor már mondtam neki, hogyha nem hagyja abba a lejmolást, akkor felejtsen el. Erre meghúzta magát és egészen idáig többé-kevésbé rendben mentek a dolgok.
Tegnap azonban hajnal ötkor részegen berontott a koliszobámba és míg én félálomban kászálódtam meglopott. párezer forintot és egy doboz cigit vitt el. Mikor rájöttem már kislisszolt. Másnap találkoztunk és felelősségre vontam, hogy hogy a ****-ba képzelte ezt, ő pedig csodálkozva nézett rám: mit? mondtam hogy meglopott, azt mondta olyan részeg volt hogy nem emlékszik rá és hogy nagyon sajnálja stb. Erősen kamu a dolog, el is küldtem. De ő jött utánam, olyan mintha zaklatna, tiszta szánalmas. a térdein csúszva könyörög bocsánatért. Kb senkije nincs mert rajtam kívül más nemigen viseli el, oké, a pasik megdugják de a gondolataira rajtam kívül más nemigen kíváncsi.
Szia!
Szerintem egy barátsághoz nem elég az, hogy szeretsz vele lenni, meg hogy jó arc. Amit leírtál, az nagyon nagy okot ad arra, hogy leépítsd a "barátságotokat". Ha lenne valami hatalmas gondod, bajod, akkor is számíthatnál rá, akár részegen, akár józanon? Mert nem hinném. Az ilyen embernek csak önmaga, és a függősége a fontos. Nem a semmiért nem kedveli senki a társaságát.
Véletlen nem Anitának hívják a csajt?:)
gondolom nem sokára kibukik a főiskoláról is
amig nem akar leszokni, addig nem fog sajnos, elsősorban rajta múlik az egész
ne hagyd, hogy kihasználjon.
NE szoktasd rá a fűre! Nem prűdségből mondom, hanem csak azért, mert nem hiszem, hogy ez a lány mentálisan teljesen ép, és rendben van magával. Beteg ember pedig ne szívjon, de ne is igyon! Belebolondulhat, ha rászokik, aztán tartós füvezés után "visszakerül" a valóságba. Ez nem más, mint menekülés.
Pszichiáter kéne neki, de nagyon nehéz helyzet, mert nyilván meg van győződve róla, hogy semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!