Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Prosti vs. állandó fősulis csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti vs. állandó fősulis csaj?

Figyelt kérdés
Hétvégente a diszkókban és a pubokban tucatszám kelletik magukat a büfé- és ruhatárszakos kis lotyók, prostizás helyett szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet néhány hónapig egy ilyet „támogatni”. Arra lenék kíváncsi, hogy mik a hátulütői ennek a dolognak. Nem bentlakásosra gondoltam, bár ha minden kötél szakad akkor akár hozzám is költözhetne arra az időre, csak attól tartok, hogy akkor jóval drágább lenne, mint heti 3 alkalom egy hivatásosnál, illetve még el is kellene viselni a picsogását és az állandó követelőzését. Nagy előny viszont, hogy vihetném nyaralni és céges rendezvényekre is, és gondolom ezek gumi nélkül vállalják, ami sokkal élvezetesebb lehet. Tapasztalatok?

#prostituált #főiskolás ribi #egyetemista ribi
2015. márc. 31. 15:03
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor szombaton nekiveselkedek, aztán kiderül mire jutok. Valami kis butuska tökéletesen megfelel, legfeljebb ráadok egy szájkosarat ha kiidegel.
2015. márc. 31. 16:04
 22/30 anonim ***** válasza:

A dolgoknak nem szokásuk úgy történni, ahogyan azt mi előzetesen kigondoljuk.

Különösen az itt levezetett gondolatmenet kifejezetten lebutított.

Óvodások szőnek ilyen gyermeteg szintű terveket, mikor kigondolják, hogyan lesznek szuperhősök.:D

2015. márc. 31. 16:09
 23/30 anonim ***** válasza:

A feminista erős nő jellemek imádhatnak :D

..én nem ítéllek el, de egyet ne feledj. Nem alázat kell a nőknek, hanem az, hogy megfelelően prezentáld magadat. Még véletlenül sem kell csúszni-mászni. Pont, hogy egy ilyen óriási, kö..csg, bunkó, dürhő, orbitális f..szfejnek kell lenned, mint ami most vagy. Ezen asszem nem kell fejlesztened magadat :D

CSAKHOGY, ezt valahogy el kell adnod a csajoknak. Rondának, szépnek, átlagosnak, tökmindegy, de el kell adnod úgy, hogy ne tűnjön f..szparasztságnak. Amolyan aranyközépút kell.

Be kell adnod a határozott, kemény, egzisztenciával rendelkező palit, akiről nem a lúzerség süt. Ugyanakkor egy kicsit be kell színészkedned, hogy némileg tiszteled őket. Kicsit paradox dolog tudom, de hidd el meghálálja a dugás/hó mutatód.

2015. márc. 31. 16:09
 24/30 A kérdező kommentje:
Höhö, a dugás / hó mutatóm eddig is jól állt. Érdekes kettősség, hogy a prostiknál kedvesen viselkedek, viszek virágot vagy csokit vagy valami hasonló plusz puncinedvesítőt, így nincs óranézegetés, gyakran 1 óra helyett másfelet is ott vagyok ha nem rúg ki (legalábbis ahol törzsvendég vagyok). Az is tény, hogy szórakozóhelyeken, de akár munkaügyben is igazi suttyó féreg mocsok módjára szoktam viselkedni a luvnyákkal, akkor lehet, hogy a következő lépés az lesz, hogy megpróbálok ingyen megkefélni valakit :D
2015. márc. 31. 16:20
 25/30 anonim ***** válasza:
45%

Nem értem miért bántjátok a kérdezőt.

Neki volt egy gondja amire megoldást keresett. Ha nem lennének olyan lányok kik az anyagi haszon miatt ebbe bele emennek akkor ezt nem tehetné meg. Ha lenne esélye normális kapcsolatra akkor szerintem nem folyamodna erre.

A baj már megint ismétlem magamat, ott kezdődik, hogy lányok túl magasra teszik a mércét, mások a pénzre hajtanak, aki meg normálist az estek legnagyobb részében már foglalt vagy valahogy pont nem jössz be neki, egy idő után már kezd nagyon frusztráló lenni és ilyenkor lehet alternatív megoldások után nézni.

Néha már kezdem egy kalap alatt látni az egész csürhét...néha már ha normális párkapcsolatra gondolok úgy tűnik mintha ha valami megfoghatatlan képet üldöznék ami a valóságban nem is létezik.

A kérdésre adott válaszom én inkább a másodikat választanám, kapcsolat híján talán ezzel lehet imitálni egy valódi kapcsolathoz hasonló valamit.

2015. márc. 31. 16:40
 26/30 anonim ***** válasza:
84%

Na de a kérdező nem akar párkapcsolatot.

Mert akkor kedvesnek kéne lenni, esetleg az elején egy hónapig udvarolni, tisztelni a másikat, elviselni, ha a másiknak éppen rossz napja van.

Ezek neki nem tetszenek, neki csak kell valaki, aki az állatias ösztöneit kielégíti.

Én kizárólag a prostikat ajánlom neked, kérdező.

Egyéb esetleg tartós, bár a lánynak anyagi előnyöket hozó kapcsolat nálad szóba sem jöhet. És nem a külsőd miatt nincs barátnőd, hanem amiatt, ahogy a női nemhez viszonyulsz. Értelmes nő veled szóba sem állna.

Nekem is volt már egyéjszakás kalandom, bár nem sok. De ott akkor az kellett. Nem fizetett érte, nem vagyok k.

Viszont kedves volt hozzám, udvarias, és jól éreztem vele magam.

Az ingyenes egyéjszakás kalandoknál nagyon fontos, hogy a nő ne érezze megalázva magát. Kölcsönös örömszerzés egy barátságos idegennel. Hát, veled ez tuti elképzelhetetlen. Tudtál-e valaha pl. orgazmust okozni egy nőnek?

2015. márc. 31. 18:04
 27/30 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mire jutottál. A Peaches and Creamben láttam pár pénzre hajtó, de kimondottan jó csajt. Ott próbálkozz:)
2015. márc. 31. 19:14
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉgggggggggrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Egy egészséges,hetero,FÉRFI!!!! Komolyan örülök,hogy vannak hozzám hasonlóan gondolkodó/élő "makktársak"! RESPECT!

Én támogattam már fősulis csajt,az volt a gond,hogy egy idő után többet akart,a MILF sem rossz opció! Sok sikert!

37/F

2015. ápr. 1. 14:35
 29/30 anonim ***** válasza:
80%

te el vagy tévedve kishaver!

meg szerintem neked egy árva petákod sincs erre ... ahyogy látom zéró tapasztalatod van e téren!

elárulom: ezek az általad logyó, gumi nélkül vállalós fősulis lányok sokszor többszörösét kérik a hivatásosaknak és nem feküdnek le minde jöttemnttel! van egy 3-6 fős klientúrájuk, akik az állandó ügyfelei és csak is azokkal nyomják! Nem hirdetnek, nincsenek fent neten! ezekhez nem jutsz hozzá ha csak nincs ajánlásod! Gumi nélkül szóba sem állnak veled! Ez a munkájuk, nem kockáztatnak! én igényesebb hivatásos 15-20e/óra. A fősulis virágszálaid ennél drágábbak! Szerintem ez nem a te pénctárcád! Ja... és ilyen stílus mellett azonnal kirugnak és minden elitt clubból ki leszel titva.....! Ezek nem tárgyak! Szerintem menj a szemétégetőhöz, az a te asztalod!

2015. ápr. 9. 15:33
 30/30 anonim ***** válasza:

Basszus, van ám itt színvonal.

Úgy értem, szellemi:)

2015. dec. 28. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!