Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mit néznek a szülők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit néznek a szülők?

Figyelt kérdés

Húsvét vasárnap fogom bemutatni először a barátom. De nem tudom, hogy mire készüljünk fel. Egy hónapja vagyunk együtt, és jövőhét szombatra meghívott az anyukája hozzájuk. Hogy keltsünk jó benyomást? Nekem is ő az első barátom, és neki is én vagyok az első barátnője.

Köszönöm előre is a válaszokat

Én 14/L, ő pedig 16/F

2015. márc. 31. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak légy önmagad :) A kezdeti feszültség el fog múlni. :)
2015. márc. 31. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Legyél aranyos, udvarias. :)
2015. márc. 31. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Legyen önmaga, de visszafogottan. Ha nagyon megjátssza magát, az látszik. Nyugodtan kérdezhet a szüleidtől, érdeklődhet, akár olyan dolgokról is, amiket te már elmeséltél, de érezzék, hogy nem azért ment át, hogy bezárkózzon veled a szobába, hanem hogy jobban megismerjék egymást. Vihet valami apró ajándékot is, mégiscsak vendégségbe megy, úgy illik :)
2015. márc. 31. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és próbáljatok meg nem egymás nyakában lenni egész végig, meg úgy beszélgetni, hogy közben folyamatosan csókolóztok, próbáljatok megfelelően viselkedni ilyen szempontból :)
2015. márc. 31. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
Te egy 4 éves "kislány" vagy, úgyhogy tényleg ne is próbálj másnak látszani a szemükben. Legyél természetes. Beszélgess velük, ha kérdeznek, válaszolj, biztos kíváncsiak lesznek arra, hogy milyenek a szüleid, van-e testvéred, mit szeretnél továbbtanulni, vagy mit szoktatok csinálni szabadidőtökben. Tényleg legyél nyitott, kedves, mosolygós, de semmiképpen sem megjátszott. Te is nyugodtan érdeklődhetsz felőlük szinte bármiről. Ajándékot vinni egy ismeretlen helyre szerintem mindig lutri, főleg, hogy egyébként is tapasztalatlan vagy ezen a téren, szerintem süss valami sütit (akár kókuszgolyót, azt sütni sem kell), azon megfog látszani az igyekezeted.
2015. márc. 31. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
A süti szerintem jó ötlet, főleg, hogy húsvét közeledik, szerintem örülni fognak neki a szülők. Legyél udvarias, kerek mondatokban válaszolj ha kérdeznek, ne csak tőszavakkal. Biztos kérdezni fognak a családodról, hogy milyen terveid vannak a jövődre nézve, tehát továbbtanulás van-e tervben, meg hogy egyáltalán hol tanulsz jelenleg. (Ha nem tudják, vagy nem egy iskolába jártok a barátoddal.) Szerintem megkérdezik, hogy van-e hobbid, mivel foglalkoznak a szüleid, vannak-e testvéreid. Te is nyugodtan kérdezz tőlök, h pl. mivel foglalkoznak, így húsvét alkalmával lehet kérdezni tőlük, hogy ők mennyire szokták ezt "ünnepelni", tehát mennek-e locsolók hozzájuk, szoktak-e sonkát enni, szóval ilyeneket is kérdezhetsz nyugodtan szerintem ha jobb nem jut eszedbe. :) Biztos minden rendben lesz, csak légy nyugodt, és ne légy feszült.
2015. márc. 31. 11:22
 7/7 anonim válasza:
Engedd el magad ne izgulj! Beszelj szepen, ertelmesen. Legyel jolloltozott! De ami a legfontosabb legy onmagad! :)
2015. márc. 31. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!