Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan 2+ éves kapcsolat/há...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 2+ éves kapcsolat/házasság ahol még működik a szex, és nem csak dísznek vannak együtt? F

Figyelt kérdés
Ezt valahogy nem tudom elképzelni. Egy idő után úgyis megunja a másikat az ember. Én alapjában véve sem vagyok a monogámia és a régimódi kapcsolat híve, mert baromság. Régen annyira kötődtek a másikhoz az emberek, miközben elfelejtették élvezni az életet és "besavanyodtak". :)
2015. márc. 30. 09:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ketten szeretik egymást, akkor még 30 év után is működik a szex is és a házasság is. Sőt! az életet is élvezik. Nem csak a szex az, ami élvezetet nyújt egy normális értékrenddel bíró embernek.
2015. márc. 30. 09:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly kérdés? Siralmas jövőképed van! miért ne működne két év után a szex egy kapcsolatban! Megnyugtatlak 25 év után is működik! :)
2015. márc. 30. 09:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Ki van csukva, hogy működne! Maximum 1 hónap után amikor már úgy ki vagy éhezve, hogy egy fát is megdugnál. :DDD
2015. márc. 30. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Teee, gyerekeszű! :D

Soha ne kezdj komoly kapcsolatba, mert nagyon csalodott lesz a párod!

2015. márc. 30. 09:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Manapság már úgysem divat a komoly kapcsolat, te öreg eszű. :D
2015. márc. 30. 09:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy az elméletedet a lányok többsége is osztaná! :)
2015. márc. 30. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

2+? hát megenné a fene, ha 2 év után nem kívánnám a párom :D 7 éve vagyunk együtt, és naponta szexelünk, imádjuk egymást és semmi probléma nincs sem a szexben, sem egyébként. És tekintve, hogy kb minden percével el tud számolni, amikor nem velem van, nem valószínű a megcsalás sem.

Attól, hogy neked ez nem működne (mondjuk, nem is próbáltad, de mindegy), attól még másnak működhet. Van, aki igenis monogám típus, és a "régimódi" kapcsolat híve, bár nem tudom, az miért lenne régimódi, amit ma is ugyanúgy igényelnek az emberek- és nem azért, mert a társadalom azt mondja, hanem tényleg egy társra vágyik. Te nem vágysz társra, te jól megvagy egyedül, magányos farkasként. Oké, élvezd akkor így az életet. De van, akinek a párkapcsolat nem csak a szexet jelenti, így nekik (nekünk) nyilvánvalóan többet ér ennél egy kapcsolat. Bár én személy szerint nem tudnék meglenni olyan kapcsolatban, ahol a szex nem működik, de szerencsére ez nem probléma jelenleg. 7 év után. Ismétlem. Bővel 2+.

28/N (párom 35F).

2015. márc. 30. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert te csak a pöcörőddel vagy képes gondolkodni, ne húzd rá a megállapításodat mindenki másra. Abból amit írtál nekem az jön le, hogy csak a kefélés számít és azért kell egy nő, hogy mindig legyen egy lyuk amit dugni lehet éppen...
2015. márc. 30. 09:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,hogy megkerdezem,de hany eves vagy? A "nem divat a komoly kapcsolat" kijelentesed miatt erdekel...
2015. márc. 30. 10:03
 10/10 anonim ***** válasza:
7 évesek vagyunk mi is lassan és minden csúcsszuper :)
2015. márc. 30. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!