Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen korai csajozni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 20:43
11/22 anonim válasza:
én már az oviban is csajoztam O.o
12/22 anonim válasza:
nem korai.
nekem 12évesen vtak „csajaim.”
igaz, hogy semmit nem csináltunk, de kezdésnek jó vt :D
Szóval: Ha csajozni akarsz csajozz, ha nem, ne!
F17
13/22 anonim válasza:
Nekem az oviban már "férjem" volt, de tényleg. :D gyűrű és esküvő. meg pap. meg puszi. :)
Amúgy néhány fiú belehúzhatna és lehetne bátrabb. És egyből lenne 14 évesen barátnője. Csak kell hozzá szerelem is, nem csak testi vonzódás.
14/L
14/22 anonim válasza:
előző! nem vtunk óvodatársak? :D:D
de komolyan xD
15/22 anonim válasza:
csajozni lehet bármikor... csajt lehet keresni... barátnőt nem. abból mindig csak egy lehet... azért nehéz megtalálni... és ha te éppen 14 vagy amikor szembejön veled a nagy ŐŐŐ, akkor 14 vagy és senkit nem érdekel, de ha 54 leszel és akkor találod meg, akkor sem változik a felállás... csajozni bármikor... de ésszel. ne bántsad meg a 13 alattiakat mert azok mindent elhisznek... :) hajrá
16/22 anonim válasza:
Én most vok 14 éves, és már 18 barátnőm volt, és nem vok szűz. :-)
17/22 anonim válasza:
Te fiu VAGY minel elobb kezded annal jobb
15 L XD
18/22 anonim válasza:
00:21-es az előtted lévő vagyok :D
nem hinném. bár lehet ha máténak hívank :)
19/22 anonim válasza:
korainak nem korai. De akkor kezd el amikor már tényleg érdekelnek s ne akkor amikor a többiek elvárják.
20/22 anonim válasza:
Szerintem sosem korai. Úgyis azon a szinten csinálja, ami tőle telik. De az előzőkhöz: hát nekem a mellékelt ábra mindig is azt mutatta, hogy az ember legkevésbé szándékosan tud csajozni, főleg ha még fiatal. Akkor csak vagy megtörténik vele, vagy nem. Én akkor még emberi kapcsolatokra sem voltam képes :/ Nemhogy, csupáncsak mások nyomására egy barátnőt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!