Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk! Miert feltek annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Miert feltek annyira a csalodastol?

Figyelt kérdés
Sok helyen latom, hogy olyan valaszokat adtok...hogy ne eld bele nagyon magad....meg hogy nem jo hogyha nagyon szerelmes vagy mert aztan nagyot koppansz ha szekit/megcsal...Ertem en hogy rosz...a lanyoknak is rosz...de azt is hallottam mar,hogyha a fiu nagyon szeret akkor mindent megtesz a lanyert...es ha csalodik akkor kesz...onnantol kezdve szarik minden csajra....:| Miert van ez igy...Vagy nallatok ez hogy mukodik? L/16 :D
2010. febr. 17. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérlek, azért, mert, ha 1x pofára ejtettek, onnantól nem hiszed el, h nem vagy egy ork sz@r. Addig lehettél a legjobb csávó, megkaphattál akárkit, ha Őt nem kaptad meg, akkor semmit nem érsz. És nem is tudsz abban bízni, h bárkinek több lehetsz, mint barát, hidd el, tudom, tapasztalat.
2010. febr. 17. 21:30
 12/15 anonim válasza:
100%
Azért mert való igaz hogy a pasik is tudnak érzelgősek lenni, ők is lehetnek szerelmesek, mivel az tényleg jó érzés, beleszeretnek egy lányba, összejönnek vele, aztán mégjobban megszeretik, egyre nagyobb lesz az érzelmi kötödés, aztán a sok bók miatt a csajok néha elszállnak maguktól, elkezdik szivatni a pasit mert azt hiszik megtehetik, és szegény pasik nem látják a fától az erdőt, mert fülig szerelmesek, és aztán a végén nagyot csattan a dolog mikor a csaj lelép, és az bizony ezek után nagyon nagyon tud fájni.
2010. febr. 17. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Ejj, utolsó, ezt jól leírtad.
2010. febr. 17. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:
bizony
2010. febr. 17. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Fél éve vagyok együtt egy csajjal , nagyon szeretem,erre ő mondja hogy nem érez úgy mint korábban.Még nincs vége de valszeg vége lesz..Nehéz eset kb. csak én járnék vele sztem ha más is ismerné senki azok közül nem járna vele.Na most nagyon szeretem és dob.Ezek után ne várja senki hogy hu de jó lesz mással hosszú kapcsolat.Ha kidob újra akkor átmegyek egyéjszakás dolgokba már ha összejön.Alapból érzékenyebb vagyok és kib*szna megint...(már korábban jártunk) Nehéz találni manapság megbízható lányt.És találtam egyet és az meg ezt valszeg akarja tenni.Ezek után már nem akarok csalódni újra.
2010. febr. 18. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!