Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk! Miert feltek annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Miert feltek annyira a csalodastol?

Figyelt kérdés
Sok helyen latom, hogy olyan valaszokat adtok...hogy ne eld bele nagyon magad....meg hogy nem jo hogyha nagyon szerelmes vagy mert aztan nagyot koppansz ha szekit/megcsal...Ertem en hogy rosz...a lanyoknak is rosz...de azt is hallottam mar,hogyha a fiu nagyon szeret akkor mindent megtesz a lanyert...es ha csalodik akkor kesz...onnantol kezdve szarik minden csajra....:| Miert van ez igy...Vagy nallatok ez hogy mukodik? L/16 :D
2010. febr. 17. 20:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a fiúk ritkán szeretnek meg úgy nagyon de nagyon egy csajt. Ha ez eljön, teperünk, de ha pofára ejtenek, az nagyon tud fájni, mer éppen számunkra akkor az a lány a nagy Ő, és pont ő ejt pofára. Kellemetlen :(
2010. febr. 17. 20:04
 2/15 anonim ***** válasza:
ugy ahgy ti lanyok erzekiek vagytok ugy mi fiuk is:P es qrva szar csalodni nah kb enyi
2010. febr. 17. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy van, hogy csalódik, az önbizalom drasztikusan csökken, lassan átmegy a negatív tartományba, és innen nehéz felállni, de sima ügy. Viszont innentől érthető, hogy az ember nem szeretné még egyszer átélni a dolgot, legalábbis sokszor nem igazán.

20F

2010. febr. 17. 20:05
 4/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a lányok, bár "érzelmesebbnek" tűnnek, igazából érzelmileg "alsóbbrendűek". Sajna.
2010. febr. 17. 20:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Mert qrna szar érzés....Az meg nem igaz h minden csajra...
2010. febr. 17. 20:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) Es ha egyszer csalodtal...akkor rogton kez johet barmilyen rendes szep csaj akkor is kicsesztek vele? O mivel erdemli meg? Vagy hogy csak egyejszakas kalandok lennenek utannna...Kiheveritek valaha az eletben is? :P
2010. febr. 17. 20:13
 7/15 anonim ***** válasza:

Én imádok szerelmes lenni!

Ki nem hagynám!

Még akkor sem, ha csalódok!

2010. febr. 17. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:

Én soha nem cseszek ki senkivel. :)

Nem cseszek ki a lánnyal, de megmondom, hogy én nem bírok összejönni sem vele, sem mással, mert kikészített az a büdös kis ribanc.

2010. febr. 17. 20:19
 9/15 anonim válasza:
mert az ember életébe kb egyszer van igazi nagy szerelem kifogsz egy lányt és beleszeretsz nem akarnád elengedni semmi pénzért se mert azt hiszed h ő lesz az életed eltervezel vele m indent mert nagy lesz az önbizalmad és amikor már jó régóta eggyütt vagytok egymáshoz szoktatok meg minden akk már azt hiszed semmi nem álhat az útba tényleg eggyütt maradtok örökkön örökké és akk dob a csaj minden álom a nagy szerelem a sok teperés minden elvész semmi nem marad csak egy csaj a sok közül és utána már nem tudjuk szeretni a csajokat mert nem bízunk egyikben sem mert mi van ha ő is ilyen és megint csalódás ezért kell előtte megismerni a csajt ha lehet akk szaglászni egy kicsit h miket is csinált az előző pasijaival ha meg én vok az első akk a csajnak az lesz az igazi mert ahhoz a pasihoz szokik hozzá és ő is akarja a fiút kölcsönösen és akk a jó akk nincs csalkódás:D
2010. febr. 17. 20:30
 10/15 anonim ***** válasza:

jóval több mint 4 éve egy hűséges f*sz vagyok , semmi nőt nem engedek a közelembe erre ő megcsal...mert...

és ő mindennél jobban szeret , így meg úgy...

ezért nem bízok már senkiben! és nem fogom feltételek nélkül kiadni magam mindenkinek!

és még a pasik a köcsögök! a csajok...hagyjuk

2010. febr. 17. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!