Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? 18L
Kapcsolatban élek több, mint 3 éve. A kapcsolatunk nagyon jó a barátommal, nincs okom panaszra. Kisebb bibik vannak, de hol nincs? Most viszont van egy probléma, amivel nem tudok mit kezdeni.
Nos, tudomásomra jutott az egyik barátnőm által, hogy a barátomnak tetszik egy csaj. Jóban van a barátnőm a barátom haverjaival, egy környéken élnek, gyerekkoruk óta szinte mindent megdumálnak, szóval ez nem szóbeszéd, hanem igaz, amit állít.
Ezzel nem is lenne baj, hisz nem vak de a barátom sokat próbálkozott nála, rengeteget flörtölt vele. Ez már nem tetszik és nyugtalanított is.
A barátom elég feledékeny típus, így sok felhasználónevét illetve jelszavát a közösségi oldalaihoz és levelezéseihez feljegyez. Ezt onnan tudom, mert mondta és egyszer láttam is, hová rejti a papirost. Ez már rég volt, de gondoltam, hátha ugyanott tartja. És igen, ott is volt...
Kiderült, hogy van e kamu fb profilja, e-mail fiókja is, ezeken cseveg a csajjal.
Belekukkantottam és hát elég sokat nyomult rá. Folyton célozgatott a csajnak a szexre. Meg, hogy kívánja őt és akarja vele. Elégé bevolt gerjedve rá. Persze azt is írta neki, hogy én nem tudom, hogy neki van ez az e-mailje stb.
Többszört írt neki olyat, hogy: "Ma olyan szép voltál", "Felizgattál rendesen", "Napról napra szebb vagy" stb.
Legutóbb azt írta neki a barátom, hogy ha találkoznak akkor lesz e valami? Felmegy majd a lakására erről beszélni. Indiszkrét volt.
Mit szóltok ehhez? Nem csalt meg, az biztos, mert végigolvastam mindent.
Azért mert nincs leírva még megcsalhatott....
Rettentő naív vagy és sokat engedsz.... rég dobtam volna a helyedben.
Ha te olyat mondanál egy férfinak, hogy "Felizgattál rendesen, csak úgy tocsogtam, mikor hazaértem!", akkor miért mondanád, mert kedves vagy, aranyos, szeretsz barátkozni, vagy azért, mert már nem szereted igazán a barátodat, csak megszokásból vagy vele? Na ugye.
Lehet, hogy (még) fizikailag nem csalt meg, de őszintén már nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!