Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerkőcök, miért rontjátok el? Miért utasítotok el mindenkit, és léptek tovább?
Miért, mit kellene csinálni? futni olyan kocsi után aki nem áll meg, de még csak lassítani se lassít?
fuss, ha neked olyan kedved van! De nekem ne mondd meg, hogy mit tegyek!
Atyám! Bevallom többször vétkeztem az Ön által említett bűnökben. Szeretném megtalálni a fényhez vezető utat újra, a megtisztulást, a kölcsönös örömszerzést egymásnak, és új bűnös utakra lépni az érzékiesség, és szerelmeskedés világában. Ha valakit nem szeretek, nem akartam eddig se magamat se Őt áltatni azzal, hogy majd még később lesz köztünk valami, és Önhöz hasonlóan idősebb, tapasztaltabb emberektől megtanultam, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta a jó. Oh, de még mennyire, hogy jó az! Egy hét után fagyasztóból kiveszed és ohh.. Zamatos mint az úszás után feszes fiatal közepes méretű cicik első ízlelése!
Kerültem azt a helyzetet, hogy még lezáratlan érzésekkel egymás iránt lássuk, halljuk és tudjuk, hogy mást szeret, mással van, akármelyikőnk is lépett tovább átmenetileg, és sose vezettem magam abba a csalfa álomba, hogy van értelme barátoknak maradni, ha szerelmünk lezáratlan.
Taníts minket Atyám! Fejtsd ki elméleted! Ámen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!