Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utasítotok finoman vissza 1 lányt?
Azért legyünk már gerincesebbek, mint 1-2 válaszoló. Mármint azokra értem, akik azt javasolták, hogy ne írj neki, tiltsd le és úgyis észre veszi magát.
Ha őszinte vagy az is rosszul fog neki esni, de az első lehetőségnél még mindig jobb.
Nem tudom, hogy mennyire tetted neki a szépet a képcsere előtt...De finoman esetleg úgy tudod megmondani neki, hogy nem akarsz semmi komolyat senkivel. Mondd meg neki, hogy nagyon jól megvagytok, de te csak barátilag gondolsz rá.
Ha nagyon oda meg vissza van érted, akkor szerintem tuti, hogy lesz belőle sértettség.
Ami az utolsó kérdésedet illeti.....sehogy!!!!!
A munkám során elég sok fiatal lány vesz körül és néha fogadásokat kötnek egymással, hogy melyikük tud elcsábítani. Kapok leveleket, valaki a szemembe mondja, valaki ürüggyel becsal egy helységbe és a barátnőjével ránk záratja az ajtót...amit csak el tudsz képzelni.
A visszautasítás módja, hogy egyenes legyél mint a bot, határozottan nézz a szemébe és mond el mit gondolsz a helyzetről. Ami fontos, ne sértsd meg, ne alázd meg, sőt bármilyen furcsa amit mondok, de Én mindig pozitívan reagálom le a közeledésüket.
Annyit szoktam mondani, hogy szerelmes vagyok egy Nőbe,akivel minden nap ébredek és fekszem, és ha szavakban el tudnám mondani mit érzek iránta, akkor Ő is biztos Megértené.....ennyi.
De ha visszautasítod akkor nem teheted meg azt, hogy utána el hívod szórakozni, mert akkor finoman szólva visszaélsz az érzéseivel!!!
37F
Túlzottan nem adtam neki a szépet.Általános témákról írtunk, csak tetszett a hozzáállása a dolgokhoz.Akkor még úgy gondoltam, hogy ha legalább 1 kicsit is bejön megpróbálnám vele.(ha ő is benne lenne)Viszont minden második mondata 1 kép követelést takart.Tehát a képcserét is ő erőszakolta ki.Pedig normál esetbe a férfiak szokták ezt csinálni...(úgyhogy azért az önbizalmával nincsenek nagy gondok)
Tehát nem a képcsere előtt hanem kicsit utána (v jó kicsit) utána elrontottam a dolgokat, h azt írtam neki amit még "befogad a lelke". :D
Már egyszer kihasználták.Ezért én én nem szeretnék 1 újabb csalódás lenni az életében.Nem ezt érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!