Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ugy erzem ez igy nem mehet tovabb?
Tudom hogy en vagyok a hulye stb.. Szoval nem kell megegyszer elmondani
Az van, h mar eleg regota egyutt vagyunk a baratnommel (2 eve), de van 1 gatlasom amit nem tudok levetkozni 1 gatlast es mar nem birom tovabb a nyomast.. Nagyon felek es surget ezzel a dologgal.. (Ugy konkretan vetkozrsrol van szo.. A felsotestem olyan mint egy 8eves kislanynak)
Ha 1szer megtennem nem tudnek tobbe a szemebe nezni annyira szegyellenem magam.. De igy meg nemjo, nem vagyok boldog es o se...
Mi lenne a megoldas? Van egyaltalan?
20/L/L
Így lesz egy hozzászólásból három.
Ez egy nem létező probléma,pontosan tudja,hogy mi van a pólód alatt és nem zavarja,de az igen,hogy nem vetkőzöl le előtte.
Hat nem tudom.. Az a polo es melltarto nagyon nem azt mutatja ami egyebkent "van" :/ :s ..
Egyebkent, par dolog meg raerosit erre..pl 1× neztunk egy p.rnot amiben az 1ik lanynak hasonlo parameterei vannak es kinevette h milyen kicsi neki. Par hete megint volt egy ilyesmi eset :/ belehalok ha ott allok puceran aztan kinevet.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!