Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem legnagyobb csalódásán vagyok túl! Másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel! 2 hete feküdtünk le egymással és erra most meg kiderül, hogy megcsalt! A szüzességét is velem vesztette el! A földön vagyok nagyon! Mi a teendő? Én 18 ő 16!
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 17:42
11/16 anonim válasza:
Hidd el jobb helyzetben vagy minthogy gyerekkel és közös tulajdonnal kellene még veszödnöd. 18évesen még egy csomo minden elötted van. Csajozz be de ugy hogy hozzá is eljusson a hir, biztos eszi majd a fene hogy (látszolag) ilyen gyorsan tultetted magad rajta.
12/16 anonim válasza:
basszus fájni fog amit tanácsolok, de hagyd ott és soha ne kezdj többet vele. csak magad miatt
13/16 anonim válasza:
Kerekedj felül rajta!Mást is megcsalnak,meg is csaltak és meg is fognak csalni!Minek szerettél bele?Majd akkor is itt siránkozol mikor épp fordított lesz a helyzet?Spongyát rá.
14/16 199303 válasza:
Szia a 16/l vok rendben van:) irj privi űzit ha gondoolod ;)
15/16 anonim válasza:
Szegénykém... :'( Nagyon rossz lehet. De ne válj papuccsá, keményíts be, és csajozz be! Aztán intézd el, h ő is megtudja, és egye a penész! Az ilyenek b.dös r.bancok. Te nagyon nem ezt érdemled. :)
16/16 anonim válasza:
Hasonló az esetem, csak nekem 3,5 év után... Eddig rendes voltam a lányokkal, de most már azon gondolkozok, hogy én sem leszek az, hiszen úgyis csak megszivatnak. Csak az a baj, hogy én nem tudok ugyanilyen szemét lenni, de meg kell próbálni. Tégy Te is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!