Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mindig igaz, hogy aki egyszer megcsalja a párját az utána is meg fogja tenni?

Figyelt kérdés

Nem beszélve arról, hogy munkatársak. Nagyon szeretnék hinni neki, de nehéz. Nem bízok benne. Ő azt mondja, hogy szeret és nagyon megbánta, egy tévedés volt. Utálja magát.

Szívesen olvasnék "pozitív" kimenetelű megcsalásokat.

Tudom, hogy ez lehetetlenül hangzik...

2010. febr. 17. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem.. ha bunkóflelőtlen lerázhatatlan barátod barátnőd akk nem tudsz mást tenni vagy tudnál csak félsz tőle vagy a magánytól ilyen esetekben jön szóba a megcsalás.. ami elitélendő dolog az én szememben is.. azonban némely esetekben tolerálható..
2010. febr. 17. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem a barátom 2hónapig csalt,hát szeretője volt,nah most együtt vagyunk több,mint 1 éve.és tényleg megbánta,hogy megtette.és most szépen éldegélünk:)és 100%osan bízok benne:)
2010. febr. 17. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz. Nálam ez tapasztalat. És lehet azt mondani, hogy velem van a baj.. De egyedül ő csalt meg, és ő többször. Általában akiben benne van ez a "hajlam" nem tudja leküzdeni, ha szeret ha nem..
2010. febr. 17. 14:39
 4/11 A kérdező kommentje:

2. válaszoló, köszönöm a reményt. Végre pozitív példa.

Két és fél év után ezt most egy hatalmas törésnek érzem.

2010. febr. 17. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Van,aki egyszer megbotlik,egyszer megteszi,aztán megbánja,és többé nem fordul elő.

Van,aki pedig mindig megcsinálja újra,ha csak alkalma nyílik rá,mert ő egyszerűen ilyen,és nem tud magának megálljt parancsolni.Hajtja a vére.

Sőt,van,akinek nem csak ere korlátozódik a megcsalás,hanem egyenesen szeretőt tart,és kettős játékot játszik.

Az utolsó két típus SOHA nem fog megváltozni,és ne várj tőlük őszinte bűnbánatot sem!Ők csak az ösztöneik után mennek,és olyankor nem tisztelnek sem Istent,sem embert.

Az első típusnál még van remény arra,hogy egyszeri botlás volt részéről,és tényleg megbánta.

Döntsd el,a barátod melyik kategória.Nekem még eddig csak a fark@ után járós típushoz volt szerencsém,és a kutyából még soha nem lett szalonna.

2010. febr. 17. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindig igaz.
2010. febr. 17. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2010. febr. 17. 15:04
 8/11 compactegon ***** válasza:
saját példából okkulva: igen, megbánhatja.
2010. febr. 17. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Háát szerintem nem minden esetben igaz de ha nem csak egyszer fordult elő??Ráadásul munkatársak..Én nem tudnék úgy nyugodtan aludni,hogy tudom,hogy minden nap találkoznak munkahelyen:S
2010. febr. 17. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Lehet olyan eset amikor tanul belőle az illető, és ha visszakapja a párja bizalmát az minennél többet ér neki az élete hátralévő részében. De át kell beszélni hogy miért tette, és ki kell küszöbölni az okokat. Tapasztalat. Én csaltam meg a párom, megbocsájtott, megbeszéltük miért tettem, megértette, és most 100%-ig bízik bennem és boldogok vagyunk.
2010. febr. 18. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!