Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos külsővel van esélyem lányoknál?
Esély az mindig mindenre van még ha a nullához közeli akkor is.
Amúgy is szerintem nem minden a külső... :)
19/F
az atlagos es atlag alatti kulseju embereknek is van eselyuk part talalni, mert az izles, azaz hogy kinek mi tetszik, nagyon relativ. a lenyeg, hogy legyen meg a helyes onkritikad, ne ertekeld alul / vagy tul magad. ha ez meg van, tudni fogod, hogy milyen kaliberu nokkel kezdj kb, akiknel lesz is eselyed. humor, pozitiv kisugarzas, igenyesseg a kornyezetedre es foleg , rengeteget szamit. sokkal jobb egy atlagos arcu / es testu ffi, akinek van humora es normalis gondolkozasa, mint egy olyan, aki atlagon felul helyes / jo testu, de az ertekrendje nulla, kutyaba se nez, es a kornyezetere igenytelen pl egy retkes, koszos lakasban lakik. persze nem ez a ket veglet letezik csak, es egyik tipusbol sincs tobb a masiknal.
sok sikert a noknel
Egyáltalán nincs,de nem baj áltassátok csak őt nyugodtan ezzel...
Majd rájön idővel úgyis,hogy nincsen.Csak addigra le fog épülni lelkileg főként,meg az önbizalma is a nullára fog redukálódni.Csak idő kérdése.
Nem biztos,hogy jó ötlet ezt kivárni,és ezt tapasztalatból írom,de komolyan.
Én bele estem ugyanebbe a hibába,és velem is az történt,amit említettem.
Lelkileg főként tönkrementem,önbizalmam mínuszos lett a nők irányába,ja és sok energiát,időt,pénzt öltem bele,hogy lehessen barátnőm,konkrétan mindent megpróbáltam érte.0 eredménnyel,sok száz visszautasítással,megalázásokkal és kinevetésekkel a hátam mögött...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!