Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pech, ráijesztettem, hogyan nyerjem el újra a bizalmát?
Előre leszögezem: hosszú lesz, és talán bagatellnek tűnik az egész.
Mindig mondogatta, hogy néha megijesztem, nem érti, hogy miért viselkedem így, ezt nem tartja normálisnak. A humorom egy csöppet morbid, de azt hittem, hogy hozzászokott már az elmúlt hónapok során. Sajnos egy picit felszínes, és nem igazán tud/akar látni a dolgok mögé, gyakran nem olvas a sorok között, de annyira nem zavar. Fejben elég gyerek még.
Ettől függetlenül jól kijöttünk, alakultak-alakulgattak a dolgok.
Főleg neten kommunikálunk, nagyon-nagyon ritkán tudunk találkozni.
Nem tudom, hogy pontosan mi volt az, de eléggé besokallt, és letiltott mindenhonnan. Megkerestem testvérét, és azt mondta, hogy nem tudja, mit mondtam, de eléggé kibukott rajta...
Próbáltam üzeneteket átjuttatni hozzá testvérén, barátnőjén keresztül, azt mondta, hogy hallani sem akar rólam.
Úgyhogy készítettem egy álprofilt másnap, és elkezdtem beszélgetni vele, direkt el-elszórva olyan megjegyzéseket, ami alapján be tudott azonosítani engem. És meg is tette, persze nem tagadtam. Még beszéltünk kicsit, aztán elköszönt. Másnap letiltott, megint.
Vártam pár napot, és maradjunk annyiban, hogy van egy olyan hely, ahol többedmagunkkal (ő, baráti köre, én, és bárki csatlakozhat) tudunk beszélgetni, de ez ugyebár közel sincs a privát beszélgetéshez, néha egy kicsit szószátyárabb, néha elég szófukar, ha pedig valami bókot próbálok elcsattintani, nem igazán reagál.
Tehát a kérdés: hogy nyerhetném el újra a bizalmát, hogy lehetne újra jóban lennünk? Nem érzem, hogy annyira ellenséges lenne, de elég kellemetlen így beszélgetnünk - nem az igazi, főleg úgy, hogy eléggé tartok attól, hogy majd megint letilt valamiért.
Sztem a te tanácsod sokkal rosszabb, mert mivan ha szerencsétlen kérdező hónapokig kivár, aztán mikor újrapróbálkozna már azt látja, hogy a csaj egy másik pasival van? Akkor aztán volt értelme várni.. és gondolom a kérdező nem a frienzone-ra pályázik, mert ezzel totálisan azt éri el. Vagy pedig a helyzet marad változatlan, csak addigra már a csaj el is felejti, ami kb ugyanaz.
Én ezért vittem bele egy kis féltékenységet, mert ha még a csajnak nem is tetszik a kérdező és csak haverként gondol rá, de ha azt látja, hogy úgymond le lett cserélve akkor elgondolkozik, hogy na mégsem olyan pótolhatatlan szegényke mint azt hitte. És akkor talán magától megy vissza a kérdezőhöz, és még csak hónapokat sem kell várnia, ráadásul lehet totál feleslegesen.
Persze nem mondom h nem sülhet el az is rosszul, de ennél már sztem úgysem lehet rosszabb:D max a fenti példa az első bekezdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!