Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pech, ráijesztettem, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pech, ráijesztettem, hogyan nyerjem el újra a bizalmát?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: hosszú lesz, és talán bagatellnek tűnik az egész.

Mindig mondogatta, hogy néha megijesztem, nem érti, hogy miért viselkedem így, ezt nem tartja normálisnak. A humorom egy csöppet morbid, de azt hittem, hogy hozzászokott már az elmúlt hónapok során. Sajnos egy picit felszínes, és nem igazán tud/akar látni a dolgok mögé, gyakran nem olvas a sorok között, de annyira nem zavar. Fejben elég gyerek még.

Ettől függetlenül jól kijöttünk, alakultak-alakulgattak a dolgok.

Főleg neten kommunikálunk, nagyon-nagyon ritkán tudunk találkozni.

Nem tudom, hogy pontosan mi volt az, de eléggé besokallt, és letiltott mindenhonnan. Megkerestem testvérét, és azt mondta, hogy nem tudja, mit mondtam, de eléggé kibukott rajta...

Próbáltam üzeneteket átjuttatni hozzá testvérén, barátnőjén keresztül, azt mondta, hogy hallani sem akar rólam.

Úgyhogy készítettem egy álprofilt másnap, és elkezdtem beszélgetni vele, direkt el-elszórva olyan megjegyzéseket, ami alapján be tudott azonosítani engem. És meg is tette, persze nem tagadtam. Még beszéltünk kicsit, aztán elköszönt. Másnap letiltott, megint.

Vártam pár napot, és maradjunk annyiban, hogy van egy olyan hely, ahol többedmagunkkal (ő, baráti köre, én, és bárki csatlakozhat) tudunk beszélgetni, de ez ugyebár közel sincs a privát beszélgetéshez, néha egy kicsit szószátyárabb, néha elég szófukar, ha pedig valami bókot próbálok elcsattintani, nem igazán reagál.

Tehát a kérdés: hogy nyerhetném el újra a bizalmát, hogy lehetne újra jóban lennünk? Nem érzem, hogy annyira ellenséges lenne, de elég kellemetlen így beszélgetnünk - nem az igazi, főleg úgy, hogy eléggé tartok attól, hogy majd megint letilt valamiért.

2015. márc. 23. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sorozatgyilkos
2015. márc. 23. 18:19
 2/12 anonim ***** válasza:

Ezt már baszhatod:D és nem a jó értelemben...

Pláne ha úgy futsz utána mint egy kis pincsi még jó hogy semmibe vesz. Hisz megteheti, ő a mindenségnek gondolja magát., téged meg egy lepattinthattlan élősködőnek. Mutasd meg neki h leszarod magasról, mutatkozz más csajokkal előtte őt meg nézd levegőnek. Hidd el a büszkeségét ez zavarni fogja h már nem foglalkozol vele, és talán még ő fog lépni. De így h papucst játszol ne is számíts másra.

2015. márc. 23. 18:22
 3/12 anonim válasza:

Szerintem durva, hogy letiltott. Bármit is tenne gy jóbarátom, tudnám, hogy nem direkt volt köcsög, és szerintem csak nevetek egyet és tovább beszélünk. Szerintem csöngess be hozzá (tesójától tudd meg hol laknak), és kérdezd meg, hogy mi a fene baja van! Lássa azt, hogy tényleg igyekszel, és tényleg nem érted, mi olyan nagy ügy ezen!! Hogy durva a humorod, huuuuuu de béna mingy tiltalak pill

Ez olyan mint az oviban. Ha kibékültetek add át neki üdvözletemet!!

2015. márc. 23. 18:26
 4/12 anonim válasza:
A tanács amit a 2. írt, semmiképp ne alkalmazd. A legrosszabb amit tehetsz!!
2015. márc. 23. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Azt, hogy szerinted egyedi humorod vagy ahogy írtad "csöppet morbid", az lehet neked jó, de nagyon sokan nem tolerálják, túl durvának tartják. Tapasztaltad korábban is, hogy sokszor nem volt vevő rá, ennek ellenére, mégis folytattad tovább. Nem tudom milyen párbeszéd zajlott le köztetek, ami miatt végleg letiltott, de tapasztalatból mondom, hogy ha valaki eljut odáig, hogy valakit letilt, látni, beszélni sem akar vele, akkor a másik egyén nagyon túl lőtt a célon.

Tanácsolom, hogy egy jó ideig hanyagold a kapcsolatot, a beszélgetést. Ne erőltesd, mert az már-már zaklatásnak tűnhet. Pattanj le róla, és várj pár hónapot. Talán szerencséd lesz, és pár hónappal később már nem fog rajta problémázni, és újra szívesen beszélget veled. Ha kapsz esélyt akkor fogd vissza a csöppet morbid humorodat.

2015. márc. 23. 18:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az sokkal rosszabb ha beáll papucsnak és csinál 6000 fake profilt csakhogy beszélhessen 5 percet a csajjal és utána megint letiltsa.. de te tudod 4-es biztos nagyon vágod a dolgokat:D csak úgy szolok, én tapasztalatból beszéltem.. te meg csak itt szajkózod a hülyeséget?
2015. márc. 23. 18:28
 7/12 anonim ***** válasza:

ma 18:26

A te tanácsod is kábé annyira pocsék mint a kettes válaszadóé.. Szidod a másikat, holott a kérdésből nem derült ki, hogy mi volt az a mondat vagy tett ami odáig fajult, hogy a másik letiltotta. Nyilván nem azért tiltotta le mert elmondott neki egy Mórickás viccet.. Mielőtt még pocskondiáznád a másik embert, kérdezd meg a másik felet is.. Így mi csak a kérdező verziját ismerjük, és azt is hézagosan.

2015. márc. 23. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es na akkor lássuk te mit tanácsolsz a kérdezőnek, őnagysága szerint mi lenne a megfelelő:D ha már itt mindenkinél jobban tudsz mindent.. (nem)
2015. márc. 23. 18:33
 9/12 A kérdező kommentje:
A humor egy vele kapcsolatos elég perverz vicc volt. Nem tudom, hogy mit tehetnék, tényleg. Nagyon örült nekem, általában, és már volt, hogy egyszer "féltékenységből letiltott", de nem sokkal később feloldott, "elég rossz már a telefonom, és néha meghülyül" indokkal.
2015. márc. 23. 18:51
 10/12 anonim ***** válasza:

ma 18:33

Nagyokos, én már tanácsoltam neki...Én írtam, hogy hanyagolja pár hónapig a kapcsolat felvételt közte és a másik fél között. Idő kell, hogy a sértődés, harag elpárologjon az emberből.

A kérdező maga írta, hogy morbid humora van, amit a másik fél sokszor nem tolerált. Nem vette a kérdező a lapokat, hogy le kéne állnia, vissza kéne fognia magát. Ezért eljött az a pont amikor a másiknak elege lett, berágott. Szüneteljen egy kicsit..

Ez még mindig jobb, mint más ismerősöktől elkérni a címet, nem venni tudomást a tényről, hogy a lány nem akar semmit, letiltotta, majd elmenni a lakására, számon kérni, hogy mi a baja. Ha ezt csinálja a kérdező 100% hogy a lány totál ki fog akadni, rácsukja az ajtót, és a minimális esélyét is eljátszotta...

2015. márc. 23. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!