Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak a személyiségem miatt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a személyiségem miatt. Túlreagálom?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, nekem ő az első párom, 20 éves lány vagyok. A barátom külföldi, tehát angolul beszélünk egymással.

Nem vagyok egy szép lány, de azért mindig adok magamra, kihozom a maximumot magamból. Sajnos van egy elég látható testi problémám, amire felhívtam a figyelmét még mielőtt találkoztunk, hogy ne érjék meglepetések.

Tegnap este lefekvés előtt rengeteget beszélgettünk. Szóba került ez a régi betegségem, ami miatt van ez a fizikai problémám.

Ezután elkezdett mesélni az exeiről, ami alapvetően nem zavar, mindenkinek van múltja. Az viszont zavart, amikor elkezdte regélni, hogy az ex barátnője milyen gyönyörű és kedves és aranyos volt, de a személyisége nem volt hozzá passzoló (nem voltak tervei a jövőre...stb)

Ezután elkezdte, hogy amikor szakítottak a lánnyal, megfogadta, hogy többé nem nézi, hogy hogy néz ki a barátnője.

Majd kinyögte ezt, ami valahol fájt:

"I can honestly tell you, the only thing I'm meeting with you now is your personality. You can be proud of your personally."

Angolul nem tudóknak; "Őszintén megmondom, az egyetlen ok, amiért járunk, az a személyiséged. Büszke lehetsz rá."

Nem vártam, hogy egekig magasztaljon, de azért minden barátnő szeretné szerintem, ha nem csak a személyiségéhez vonzódna a párja.

Manapság heti háromszor járok edzőterembe és dietazom is, csak hogy tetsszem neki, de nem tudom...teljesen elment a kedvem az egésztől.

Túlreagálom?

2015. márc. 23. 09:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, h volt egy nagyon nagy farku baratod. Mennyire aranyos volt es milyen jo volt a szex. Aztan milyen csunyan ert veget a kapcsolat es megfogadtad, h nem nezed a farok mereTet a pasijaidnak. Mondd neki, h csak azert vagy vele, hogy o milyen kedves... Neked mostmar nem szamit, hogy kicsi puha a farka...

Na ezt add elo neki. Na ezt maJd odab.sz neki lelkileg.

N

2015. márc. 23. 09:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy elbaltázott bók akart lenni.
2015. márc. 23. 09:35
 3/18 anonim ***** válasza:

Rosszul fordítottad.

Igazából azt mondta, hogy nem vonzódik hozzád. Együtt akarsz lenni egy olyannal, akinek nem tetszel és még egy tahó is?

2015. márc. 23. 09:35
 4/18 gublug ***** válasza:
36%

#1: :D

Kérdező: a fájdalom az EGO-dat érte. Az EGO amikor kényelmetlen helyzetbe kerül akkor kiabálni kezd: "Jaaj így nem kényelmes, úgy nem kényelmes a dolog, így meg úgy megsértettek..." etc etc.

"Szeretet annak a képessége, hogy megengedem azoknak, akik közel állnak hozzám, hogy azok legyenek, akik lenni szeretnének, függetlenül attól, hogy az nekem örömet okoz, vagy sem."

2015. márc. 23. 09:38
 5/18 anonim ***** válasza:
Dehát tisztán az mondta neked, hogy nem tetszel neki. Akkor minek erőltetni ezt az egészet?
2015. márc. 23. 09:46
 6/18 anonim ***** válasza:

hát.. én ezt nem értem.. pont nagyon fontosat és jót mondott: "nem a testedet, hanem Téged szeretlek".

Meglep, hogy máshogy értitek. Pedig ez a mély, tartós kapcsolat alapja, nem "valamiért" szeretni, nem "valamit" szeretni benne, rajta hanem a lényegét.

Az "én CSAK az "ÉNnel" azonos (minden baj, betegség fájdalom forrása hogy ezt nem így éljük meg. Azonosítjuk magunkat a testünkkel)

Azt kellene egyes szám első személyben végig gondolni:

Nem vagyok azonos a testemmel, lelkemmel, szellemmel.

Én csak az énnel azonos.

2015. márc. 23. 09:48
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát, ez nekem igen sz*rul esne. Egyáltalán miért kell ezt elmondani a másiknak, ha így is van? Soha nem mondanék ilyet a páromnak, nem éreztetném vele, hogy az elődje jobb volt nála, még ha így is volt.

Én elmondanám neki, hogy mennyire bánt ez és megbeszélném vele. Szerintem bele sem gondolt, hogy ilyet nem mondunk egy nőnek, de ha visszahallja, hogy megsértett, biztosan elgondolkozik. Már ha szeret és fontos vagy neki.

2015. márc. 23. 09:50
 8/18 A kérdező kommentje:

Ő mondta először, hogy "Szeretlek", úgy kezel, mint egy hercegnőt, sokat ölelget és csókol, közös programokat szervez...

Nem értem akkor. :/

Lehet, hogy bénán jött le, amit mondani akart? Az angol neki sem az anyanyelve. Lehet, csak kedves akart lenni, mert tudja, hogy önértékelési problémáim vannak a testi problémám miatt (?)

Nem tudom. De nagyon köszönöm a válaszokat, még várom mások véleményét is. :)

2015. márc. 23. 09:51
 9/18 anonim ***** válasza:
6-ot gondold át! Főleg, hogy NEM ANYANYELVE !!! emiatt könnyű félreérteni, nagyon!!
2015. márc. 23. 09:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Ezért mondtam, hogy elbaltázott bók lehet. A személyiségedet te határozod meg, alakítod ki, a döntéseidet te magad hozod, hogy hogy viszonyulsz a dolgokhoz, szintén rajtad múlik. A személyiség inkább egy magad által formált dolog, mint a tested. Persze formában tarthatod magad, de mégis, az egy százszázalékosan hozott, kapott dolog.
2015. márc. 23. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!