Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rockernek és tck-snak lehet jövője?
OK,szerintem,ha toleráljátok egymás stílusát,és az egyik nem szégyell beülni néha egy rockkocsmába,vagy elmenni egy koncertre,a másik meg néha hajlandó elmenni a diszkóba a párjával,akkor megoldható.Ha ezt nem tudjátok kivitelezni,akkor halott ügy,mert szenvedni fogtok attól,hogy olyan dolgokat kell megcsinálnotok a másik kedvéért,amihez igazából semmi humorotok.
Amúgy melyikőtök milyen stílusú?
Tudod a tck azok akik úgy táncolnak mint a mókusok és ilyen tarajuk van :D Most már az a menő az emó már lecsengett :D
Am sztem van jövője én is voltam olyan csajjal aki tök más volt mint a stílusom. Csak akk lehet cinkes ha együtt akartok elmenni bulizni, de az is megoldható ha egy kicsit alkalmazkodtok a másikhoz :D
16/F
Jah,és nem kioktatást kértem,ha már azzal megtiszteltelek,hogy válaszoltam a kérdésedre.Ha vele is ilyen nagyképű vagy,akkor nincs jövőtök,bocs.
Most mondjam azt,hogy feltalálták a szeméyes tapasztalatot,és ne tőlünk kérdezgess ilyeneket?
ucsonak van vmi igaza a tánc fomrájában :D (Y)
am én 16f ő 14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!