Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt megengednétek a 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt megengednétek a 17 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Szeretne a barátjával aludni,másfél éve vannak együtt még nem felüdtek le. Ha itt van a srác,nagyon sokat mászkálok be,hogy ne tudjanak csinálni semmit. A srácnál pedig még nem volt. Az is zavar,ha összebújnak, szerinem kicsi még ezekhez....
2015. márc. 21. 22:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

kedves "szülő" te hány éves korodban szexeltél először?

és mikor szerettél volna?

a szüleid meg tudtak állítani?

hasonló helyzetben h tekintenél a szüleidre?

stb stb

2015. márc. 21. 22:23
 12/22 A kérdező kommentje:
Nagyon egyhanguan,mindenki ellenem van. Akkor ezek szerint,ha a lanyotok a fiújával van,nem mentek be? Hagyjátok hagy csinálják amit akarnak?
2015. márc. 21. 22:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a 16 éves kortól engedném, de csak akkor ha a fiú velünk szülőkkel is beszélget, hogy megismerjük egymást.

És ha színpatikus a fiú akkor miért ne engedném?

Én 13 évesen vesztettem el a szüzességem, és akivel elveszettem, az most a férjem. :) De mindenképpen kommunikálnék a fiúval, hogy minél jobban megismerjem. Meg a lányomtól is kérdezgetnék róla, kapcsolatairól is pl... Mert egy olyanhoz nem engedném, akinek mondjuk a lányom a 3-4.

2015. márc. 21. 22:28
 14/22 anonim válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

:D lehet csak véletlen, de itt egy másik szemszög is

2015. márc. 21. 22:28
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Igen b*zdmeg! 17 eves! Nem kislány mar! Tudja mit csinal es hogy mit akar csinalni! Hagyjad oket békén! Egyebkent mar reg szexeltek csak ugy mondom...
2015. márc. 21. 22:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A dákó nem csak este áll anyuka, felfogni:)))? 17f
2015. márc. 21. 22:29
 17/22 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%

Kedves apuka!

Ha gondja van a lelkiismeretével, mert az elmúlt 17 évben elszalasztotta a gyermeke megfelelő nevelését, kibújt a felelősség alól, nem tanította meg a gyereket arra, amire kellett volna, akkor most már kár a gőzért...

Előtte kellett volna az izzadság, meg ez a szigor. Akkor most nyugodt lehetne teljes mértékig, hogy semmi olyat nem fog tenni a lánya, amit később megbánhatna.

2015. márc. 21. 22:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én pár hónap után már aludtam a volt 17 éves barátnőmmel, pedig az ő szülei is szerettek túlzásba esni..
2015. márc. 21. 22:39
 19/22 anonim ***** válasza:

én megengedném, ennyi idősen már volt barátom, nálunk lakott

most húgommal lakok, ő ennyi idős, ha lenne valakije, nekem nem lenne probléma

(szülei híján lakik velem)

2015. márc. 21. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerinted a 1,5 év alatt eddig hányszor akasztott be a te kicsi lányocskádnak?

Vagy hányszor kapta kézbe a lányod a barátja dorongját?

JÓÓÓÓÓÓ sokszor

2015. márc. 21. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!