Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szégyellem a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szégyellem a barátom a szüleim, s a haverjaim előtt is. Miért van ez? 8 (

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 19:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem érdemled meg a fiút... Erről ennyit.

20F

2010. febr. 16. 19:52
 12/24 A kérdező kommentje:

sajnos nem az :(

Tudom,h hülye vagyok:( Nagyon bánom h összejöttem vele..

2010. febr. 16. 19:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Tudom,h nem érdemlem meg.Egyszer már kidobtam,de visszafogadtam mert olyanokat mondott meg csinált..h dobjam ki kíméletesen?:(
2010. febr. 16. 19:53
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
Sehogy. Próbálj máshogy tekinteni rá. Sikerülni fog, meglásd.
2010. febr. 16. 19:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Értem már, hogy mit jelent, h szánalomból vagy vele. A srác akarva-akaratlanul zsarol téged: ha nem vagy vele, akkor olyanokat csinál (sejtem, h miket..). Ebbe a kapcsolatba te tönkre fogsz menni. Értem, hogy nem mersz kilépni belőle, de muszáj: ez így senkinek sem jó! Hidd el! Lépj. Finoman mondd meg neki, hogy te már nem szereted őt, és csináljon akármit is, nem jársz vele: ne engedd, h zsaroljon!
2010. febr. 16. 20:02
 16/24 anonim ***** válasza:
34%
...ott az ajtó!...ennyi
2010. febr. 16. 20:06
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni, hogy hány éves vagy, és mióta tart ez a "kapcsolat", ami a számodra inkább kínos kötelezettség. Bár a lényegen semmit nem változtat; arra, hogy szánalomból együtt maradj valakivel, akit olyan szinten nem szeretsz, hogy szégyelled mások előtt...a legnagyobb ostobaság. Minél előbb fejezd be határozottan és végleg. A srác nyilván öngyilkossággal fog fenyegetőzni; ne aggódj nem lesz öngyilkos. Viszont ha hagyod magad belekényszeríteni egy ilyen ügybe, akkor magadat valóban szinte élve temeted el. Főleg erre gondolj! Neked IS csak egyetlen életed van, ezt nem érdemes és nem is szabad boldogtalanságban leélni senki kedvéért.
2010. febr. 16. 20:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van a 20.09-esnek!
2010. febr. 16. 20:10
 19/24 A kérdező kommentje:
én 20 ő 22. még csak 3 hónapja
2010. febr. 16. 20:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát szánalomból nem érdemes...

Velem is volt hasonló, először tök rendes volt de kiderült hogy egy elmebeteg akkor megpróbáltam finoman levakarni magamról (nehogy tényleg kiugorjon az ablakon mint mondta) ez nem segített akkor még kb 2 hétig jártunk majd mondtam neki hogy ez így nem fog menni és dobtam. Ha így érted a szánalomból való járást akor dobd ki a fenébe, nem élhetsz mások függésében csak azért mert zsarol, úgysem teszi meg...

2010. febr. 16. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!