Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rémes lennék?
Én nagyon szeretnék már valakit elárasztani a szeretetemmel. Szeretném ,hogy valakit mindig kényesztesek örömet szerezzek neki és boldognak látsam. Még nem volt barátnőm és az egyik lány barátomtól azt a valaszt kaptam, hogy én tulságosan kedves vagyok. És azóta ez van a fejemben, hogy mi van ha tul kedves vagyok és ezért nem volt eddig barátnőm. És ha igen mi a megoldas lefyek bunko? Bocs a helyesirásért gyorsan irtam már kész letargiában vagyok.
15/f
1. Nincs bocsánat, ez a helyesírás az olvashatóság határát súrolja.
2. Nem is igazán a kedvességről van szó, hanem a kezdeményezőkészségről. Nagyon sok visszafogottabb, bizonytalanabb fiú ott véti el a dolgot, hogy barátkozni akar a lányokkal, nem mutatja ki, hogy szexuálisan IS vonzónak tartja őket és párkapcsolatot IS szeretne tőlük. Márpedig néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
3. Hármaska jó helyen keresgél, a kedvesnek aposztrofált fiúk gyakran túl megalázkodóak, túl tapadósak, túl görcsösek. Elvileg már az is sokat segít, ha helyrerakod a magabiztosságodat, önbizalmadat - mondjuk sporttal, sokkal jobban a helyén fogod tudni kezelni az emberi kapcsolataidat. (Jobban belegondolva ez a lányokra is ugyanúgy vonatkozik...)
4. Az, hogy normálisan viszonyulj a lányokhoz, azaz "kedves" legyél velük nem extra teljesítmény, hanem alapelvárás. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!