Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál mennyire hátrány ha egy fiú gyenge?
szerintem kezd el azt, hogy lenyomsz egy nap mondjuk 30fekvőt kezdésnek, de értelmeset. És nem egyszer. ahányszor rádérik, meg épp ráérsz, nyomd le... Minden nap növeld egyel, másnap 31-eket nyomsz, aztán még többet...
2hónap alatt ha minden jól megy 80-90 meglesz. Ha nagyon nemmegy neerőltesd az egyel többet, de sztem ez pont jó, nem kell miatta konditerembe járni se semmi...
Én nemmegyek kondizni, otthon edzem magam meg is lett a hatása, sok évfolyamtársam menőzik az izmával aztán majd megszakad mert az gyorsan csinált izom, az enyém meg inkább a sportizom felé hajlik, szóval erős is lettem nem csak "izmos"
Viszont nálam egy kapcsolatban alapnak számít, hogy én erős vagyok, megvédem a barátnőm és segítek neki amiben tudok.. Az erősebb nem feladata hogy segítsen a gyengébb nemnek megkönnyíteni azokat a dolgokat, amik nekik jobban mennek...
16/f
szívesen, én nem teljesen így edzettem magam kezdetekben, meg most sem, viszont ezt már két ismerősöm is kipróbálta, az egyikük nagyon gyenge volt előtte, a másik csak erősödni akart, és rövid időn belül látványos volt a javulás..
Persze ha azt akarod hogy ne csak erős legyél hanem ki is izmosodj kialakuljon minden akkor 1évig vesződnöd kell ezzel, viszont miután eljutottál nagy nehezen 100-ig utána elég ha naponta 2x megcsinálod..
És azt hogy amikor csak időd engedi, azt se úgy vedd hogy akkor 7-8x, hanem ahogy érzed, 2-nél azért több legyen, de 4 bőven elég! És tényleg ha úgy érzed hogy nem fog menni az egyel több akkor aznap maradj meg azon a szinten és kész.
Remélem sgeítettem :)
előző voltam.
Szerintem ha magadnak megfelelsz így akkor ennyi, nagyon sok lány van akinek pont ez fog tetszeni, ha meg úgy érzed, hogy neked ez nem elég, nem vagy megelégedve magaddal akkor otthon is edzheted magad, de el lehet menni kondizni is, van személyi edző és ő segít neked megfelelő tervet készíteni, ami nem erőltet meg annyira, hogy az már káros legyen a csontozatodra, az meg nem elfogadható válasz, hogy a kondi mellett nincs időd másra, egy óra is elég egy nap vagy 2 naponta.
Én is járok edzeni már egy ideje, erősít is, szépen ki tudod dolgozni idővel a tested úgy, hogy megfelelj magadnak és egyébként is nagyon jó dolog, szerintem, egészségesebb életmódot is élhetsz így és kikapcsolódásnak is tökéletes, sőt össze ismerkedsz egy - két emberrel és mindjárt élvezetes az egész.
multivitamin ásványianyag kifejezetten sporotlóknak lehet kapni ne gyógyszertári parasztvakítós szarságot vegyél.
aztán regeteg kaja csirke rizs zöldségek amennyi belefér. edzés rendszeres legyen de fokozatosan növeld az intezitást. és ne vidd túlzásba mert attól te se nagy se erős nem leszel ha naponta a teremben súlyzózol.
termebe már jártam de nem megyek mert télleg sok időtelvesz:
messze van, írta vki ismerkedhedsz emberekkel nah ez nekem pont rossz volt mert 2 gyakorlat között rengeteget beszéltem 3 óránál hamarabb sose tudtam befejezni az aznapi edzést itthon meg 1óra intenziv edzés nagyon kevés pihenéssel nemtudom mennyit ér de erre is nagyon nehezen szántam rá magam...
Azt írtad, nem volt időd a barátnődre, mikor gyúrtál. Hmmm.. Az én párom is edz, nem is keveset ( heti 5X) mégis van rám elég ideje.
Amúgy nem gáz, akkor nem gáz, ha olyan lányt találsz aki úgy szeret, úgy fogad el ahogy vagy.
Nekem személy szerint szükségem van a biztonságérzetre a párom mellett, különben lőttek.. Ne nekem kelljen Őt megvédeni... !!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!