Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál mennyire hátrány ha egy fiú gyenge?
sztem van mikor aranyos.:D
pl az exem azt mondta mikor jártunk h ha vlki bántana akkor egyből megvédene és kiállna akár 20 ember ellen is.
és szegényke nemvolt vmi erős de szerintem ez ranyos volt tőle
sztem nem fontos,de ha gyenge vagy és zavar járj gyurni
hát én azért szeretem hogy párom ölbe tud kapni és nem szakad össze az 50 kilómtól,meg elbirja a nehezebb szatyraimat,és az sem hátrány ha nem kell attol félnem,hogy összenyomom
de volt már olyan pasim,akit arrébbfujt egy kis szél,mégse fordult meg a fejemben,hogy emiatt ne tetszen
22/L
Nálam abszolút hátrány! Mivel nekem erősebb csontozatom van, izmosabb testalkattal. Elég bután néznénk ki egymást mellett! :) Szóval nálam csak az jöhet szóba aki nálam azért nagyobb.:)
De szerintem egy vékony, törékeny lánynál ez nem hátrány!
Ez nem válasz a problémádra.
Egyébként én is ilyesmi vagyok (23/F), de sokat futok, és ettől nő az állóképességem (nem az :D), meg szoktam fekvőtámaszokat is nyomni, de csak lassú tempóban mind2t, mert gyengébb a testfelépítésem, de egy ideje észrevettem hogy edzettebb vagyok.
Tegyél te is így, és legalább ha lesz barátnőd, akkor meg tudod védeni az illegális behatolni vágyókkal :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!