Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már jártam egyszer ugyanazz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gergovics kérdése:

Ha már jártam egyszer ugyanazzal a lánnyal, és szakítottunk, akkor az befolyásolja-e hogy újra összejöjünk?

Figyelt kérdés
Volt már kapcsolatom ezzel a lánnyal, de szakított velem. Mostanában elkezdtünk újra kicsit kettesben beszélgetni, találkozunk néha valahol, és én nagyon szeretném újrakezdeni ezt a kapcsolatot. Lehetséges hogy újrakezdjük, vagy ez már reménytelen?
2015. márc. 19. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:

az attól függ, mekkora sebet okoztál, és akarja-e, hogy begyógyuljon.

nem reménytelen semmi, de fokozottan kell figyelned minden rezdülését...a testbeszéd mindent elárul.

ha kedvesebb leszel, ha nem teszel olyant, amivel újból okot adsz duzzogásra, akkor hajrá!

nincs reménytelen ügy, csak nem biztos, hogy van idő kivárni...

2015. márc. 19. 18:52
 2/3 anonim válasza:

Szerintem hagyd a francba. Ha már egyszer nem sikerült akkor mi rá a garancia hogy most fog? Aztán csak még nagyobb sebeket okoz majd ha ismét szakítotok. Barátok persze lehettek, de nem érdemes újrakezdeni. Inkább lépj tovább rajta és keress egy jobbat. Mert hidd el minden nőnél van jobb jó, pont úgy ahogy a Junkies is énekli. :D

A másik meg az, hogy az élet az előrehaladásról szól, mindig csak előre, és hagyd a múltat, persze, néha jó visszatekinteni, de azzal még nem leszünk előbb. Ezért sem kellene újrakezdened vele. De ez a te döntésed persze, ez meg csak az én véleményem úgyhogy nem akarom befolyásolni a döntésed. Hallgass a belső énedre, majd az megmondja mit kell tenned. ;) (vén hippi duma, de igaz amúgy :D )

2015. márc. 19. 19:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Nagyon fáj ha rá gondolok, mert hiányzik, de igazad van 2.kommentelő, tényleg tovább kell lépjek rajta. ;)
2015. márc. 19. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!