Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha még szeretem...

Mit tegyek ha még szeretem azt a fiút akivel tavaly szakítottunk? 13L

Figyelt kérdés
Régebben össze akartunk megint jönni de nem sikerült és én meg már nem tudok mit kitalálni hogy a közelébe férkőzhessek. Egy suliba járunk szal szinte minden egyes nap látom. Szerintetek mit kéne tennem? Már kifogytam az ötletekből. És nincs barátnője szóval még szabad :/

2015. jan. 27. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
13 évesen azért nem pasik kellenének, hogy a legnagyobb problémáid legyenek....
2015. jan. 27. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1-es dehogynem! hiszen serdülőkorban van, hogyne lenne ez téma. Emlékszek hogy nálunk volt pár lány, aki lestoppolta magának a szerintük helyes fiúkat, szegények meg próbáltak menekülni :D Ez még ilyen szinten, de hogyne lenne jelen!

Kérdező, neked azt tudom írni, hogy amit nem, vagy nehezen érsz el, az annál jobban kell. Ami pedig egyszer nem működött és megpróbáltad újra, és akkor sem működött, az nem is fog, sajnos. NE kergesd szerencsétlent :)

2015. jan. 27. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

#2, én is ennyi idős vagyok, és én még nem tudnám elképzelni magam egy fiú mellett. A normális ismerőseimnek is ez a véleménye, a normális szülőknek is. De én azért mondom, kérdező, hogy ebben a korban még nem kéne, mert náluk az osztályban olyan a helyzet, hogy simán el tudnám képzelni bizonyos emberekről, hogy már AZON is túl vannak.

És #2, a 13 év szerintem még nem olyan nagyon serdülőkor, hogy ENNYIRE érdekle őket a másik nem.

2015. jan. 29. 19:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Csakhogy eddig ő volt az elő olyan aki tényleg és ez kicsit nehéz... és tudom hogy mindenki úgy is azt mondja hogy még sok ilyen lesz de akkor is. A az első elég fáljdalmas olyan téren hogy ízelítőt kap az ember hogy milyen ha egy fontos személy többé már nem szeret vizont :/
2015. jan. 29. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!