Miben befolyásolja a gyerek szellemi fejlődését a félelem?
Figyelt kérdés
Az hogy pl. a gyerek gyerekkorában nem igazán találkozott olyan rémisztő alakokkal, se a valóságban se tv-ben amitől esetleg rémálmai lehettek volna, menyire különbözik attól mint ha látott valami ijesztőt amitől sokáig félt rosszakat álmodott rettegett?
A gyerekkori félelem egy bizonyos gonosz lénytől része az egészséges szellemi fejlődésnek?
Avagy miben lesz más személyiség a gyerekkori félelem nagyságától függően?
2015. febr. 22. 02:14
1/2 anonim válasza:
A félelemtől torzul a személyisége,szorongóvá válhat,önbecsülés problémái lehetnek. De súlyos depresszió vagy teljes személyiségvesztés is kialakulhat. pl:bántalmazástól való félelem.
2/2 anonim válasza:
Én félelemben nőttem fel. Nincs semmi önbizalmam, félénk, gátlásos vagyok, szótlan. Ez miatt nincs semmi emberei kapcsolatom.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!