Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm de nem tudom mi...

A barátnőm de nem tudom mi legyen vele?

Figyelt kérdés
Vagyunk 4-en barátok (lányok) és van egy másik lány akivel szintén barátkozom ennek ellenére ő is szokott másokkal barátkozni ez egem nem igazán zavar.Négyünk közül az egyik lány kibeszél és kiközösít ha beszélek azzal a lánnyal.Szerintetek féltékeny?Viszont másnapra az egészet elfelejti mit tegyek?Segítség!!

2014. dec. 4. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy ha tényleg a barátnőd, akkor ne viselkedjen veled így, mert nem tettél semmi olyat, hogy ezt a kiközösítést kapd. Kik közül közösít ki? A másik két lány (4 őtök közül) mit gondol a viselkedéséről? Őket nem zavara h ilyen bunkó??
2014. dec. 4. 18:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen a 4 lány közül és csak velem ilyen bunkó!
2014. dec. 4. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor az a lány nem a te barátnőd, legfeljebb a másik 2 lányé, de nekik se biztos. Egy baráti társaság még nem jelenti azt, hogy mind barátnők vagyok, ez egy jó lecke az életben. :)

Ne érdekeljen, mit mond, ha elkezdi, nézz rá szánakozó pillantással, és jegyezd meg, hogy elég szánalmas lehet az élete, ha az érdekli, hogy TE kivel barátkozol még rajtuk kívül, majd válaszadásra lehetőséget nem adva azonnal válts témát, kérdezz valamit a másik két lánytól. Nézd meg a reakcióját, sokat fogsz tanulni belőle. Vigyázz ne csinálj rendszert abból, hogy lealacsonyodsz a szintjére, mert legyőz a rutinjával.

2014. dec. 4. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot remélem most már minden rendben lesz :)
2014. dec. 5. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!