Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme a szünetnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok hétfőn a barátommal úgy döntöttünk,hogy tartunk egy kis szünetet a kapcsolatunkban vagyis ő akarta. Először úgy volt,hogy mindenképp szakítunk és már bele is törődtem aztán visszaforult és akkor mondta,hogy adjunk magunknak egy kis időt és gondoljuk át mit is akarunk egymástól. Megkért engem,hogy ne keressem őt 2 hétig ne is írjak a rokonainak sem majd ő jelentkezni fog. De azt is mondta lehet,hogy csak 1 hét lesz még nem tudja pontosan. Sajnos falun élünk mind a ketten vagyis egy helyen és itt mindenki pletykálkodik azt figyelik ki mit csinál és neki ez egy kicsit sok. Azért is voltak köztünk a viták mert én elmondtam egy két dolgot kettőnkről amit ő ugye vissza hallott és nem tetszett neki,hogy a magánéletünket kibeszéltem. Szóval a falu szája miatt akar egy kis szünetet meg azt mondta,hogy gondoljuk át és majd keresni fog. Csak attól félek,hogy így akar örökre szakítani velem elfelejteni.Félek,hogy soha többet nem láthatom. Szerintetek mit kéne tennem? Várjam meg a 2 hetet hátha jelentkezik? Én megteszem amit kért tőlem,hogy ne keressem őt ha hiányzom neki akkor szerintem úgyis megkeres és nem várja meg a 2 hetet mert az nagyon sok idő legalábbis számomra.
2015. márc. 19. 14:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Sajnos hiába írok én bármit is senki nem ismer engem sem az életemet csak kritizálni tudnak. Megszoktam,hogy mindig mindenkor csak is én vagyok a hibás meg a rossz.Ha nem keres többet akkor nem keres így jártam megszoktam már úgyis a szenvedést meg azt is tudom,hogy soha nem leszek boldog mert nekem nem jár a boldogság. És felőlem azt gondolnak meg mondanak rólam amit csak akarnak mert megszoktam,hogy én vagyok a fekete bárány szóval nem újdonság."

Ezt a dumát meg fejezd be, mert hányingerem van az önsajnáltató, gyökérdumából, amit minden 2. tini kinyög, ha nem úgy alakul valami, ahogy azt őhercegnősége elgondolta.

2015. márc. 19. 14:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem érdekel az önsajnáltatás/mártírkodásod! Te hibáztál, és másokra fogod ahelyett , hogy válalnád a felelősséget érte... Bocsánatot meg nem kértél érte gondolom...
2015. márc. 19. 15:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Egyszer követtem el egy hibát , intim dolgokat beszéltem ki mással. Szakítás lett a vége , meg is értem de ezt a hibát többet nem követtem el. Másrészt rossz dolog hogy a párod törődik vele , hogy ki mit mond le kell szarni.
2015. márc. 19. 15:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Nekem te ne pofázz idióta barom ismerjük mi egymást egyáltalán? mert szerintem nem akkor meg légyszíves másnak oszd az eszet. Mit tudsz te rólam meg az éltemről szerintem semmit ja és nem mártírkodok ahogy te mondod. Amúgy meg a pasim se egy ártatlan ma született bárány mert ha igazán szeretne akkor nem azt figyelné ki mit mond hanem csak rám koncentrálna. Ha meg nem akarja folytatni akkor egy szemét mint a többi csak azt akarta elérni,h lefeküdjünk és megkapta most már mehetek a levesbe ugye erről meg ennyit.
2015. márc. 19. 15:23
 15/20 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok ha tudni szeretnéd nem pedig tini de én nem fogok itt veszekedni senkivel nem éri meg nekem az idegeskedés.
2015. márc. 19. 15:27
 16/20 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem ittas állapotban kell megbeszélni a dolgokat hanem józanul tisztán nem úgy mint a pasim akinek csak akkor van nagy szája ha egyet iszik.
2015. márc. 19. 15:30
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit,hogy ő nem volt belém szerelmes még 1 hónapja ismerem csak. Azt mondta,hogy nála a szerelem az nem mindjárt alakul ki az előző barátnőjét is 3 hónap alatt szerette meg igazán szerelemből. SZóval én ehhez még messze vagyok. De viszont az elvárta,hogy feküdjünk le mert azt hitte,hogy én nem vonzódom hozzá. És megmutattam neki,hogy igenis szeretem és nem akarom elveszíteni azért adtam magam oda neki és ő volt az első az életembe igen jól hallja mindenki ő neki adtam oda az ártatlanságomat amit 27 évig őrizgettem. És sajna akkor követtem el egy nagy hibát ezt a dolgot elmondtam a boltos nőnek aki ugye tovább adta és ebből jöttek a viták.
2015. márc. 19. 15:38
 18/20 A kérdező kommentje:
Nekem ez igenis nagyon fontos volt az életembe,hogy végre nem vagyok már szűz és valahol a szívem mélyén nagyon örültem neki azért is akartam elmondani valakinek és a boltosra esett a választásom de nem hittem volna,hogy ilyen intim dolgot is visszamond ha én ezt akkkor tudtam volna akkor biztos nem mondom el de már utólag mindegy. Megbeszéltük után a dolgokat és folytattuk tovább. De most valami miatt azt mondta,hogy gondolkozzunk ezen a kapcsolaton és majd keresni fog.
2015. márc. 19. 15:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak megerősítettél mindenben, köszönöm! Szia.
2015. márc. 19. 15:53
 20/20 anonim ***** válasza:
A 19-es a pasid volt? :D
2015. ápr. 8. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!