Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim mellett tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim mellett tetszik egy srác. Nagyon! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Diszkóba smároltam egy sráccal és egy utcányira lakunk egymástól...nagyon tetszik, de imádom a barátomat és nem hagynám el senkiért...de ez a srác pedig awh..*.* am ez előtt még nem is láttam nem is tudtam h itt lakik...
2010. febr. 16. 15:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

talán gondolj bele abba mit érezne a barátod, ha látná ezt a kis üzenetet...

a másik srácot felejtsd el, vagy ha nem bírod szakíts a jelenlegivel. a megcsalós történetet könyörgöm hagyd.

egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire nincs tartás manapság az emberekbe.

awh!

2010. febr. 16. 15:54
 2/11 A kérdező kommentje:
nem akarom megcsalni...holnap talizok a barátommal és elmondom neki h mi történt...és nem lesz ezek után ilyen mert nagyon rossz érzés h ezt csináltam és ha lehetne visszapörgetném az időt, de nem tudom...viszont sokszor eszembe jut a másik srác...:/
2010. febr. 16. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az elöttem szólóval!
2010. febr. 16. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Szabadítsd meg azt a szerencsétlent magadtól ! és menj a szomszédba dugni, mert csak arra való vagy !
2010. febr. 16. 15:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha a másik srác jobban vonz,akkor már nincs sok értelme a kapcsolatodnak.Szakíts,ha úgy gondolod.
2010. febr. 16. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Már bocsi de már megtetted, megcsaltad... érzelmileg is mert folyton a másikra gondolsz és fizikálisan is mert smároltál is a másikkal...

Remélem van annyi esze a barátodnak hogy kidobjon x) szegény srác...

2010. febr. 16. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
jó uton jársz hogy k*rva legyél...
2010. febr. 16. 16:42
 8/11 anonim válasza:
46%

Annyira bírom mikor mindenki játssza, hogy nem került hasonló helyzetbe. És miért k***a mert megtetszett neki valaki, ne dugott vele stb..

Szerintem ha nagyon sokat gondolsz arra az új srácra, akkor valószínűleg ellaposodott a kapcsolatod és az izgalmat keresed. Ha valóban szerelmes vagy még a párodba akkor koncentrálj rá és próbáld vele jól érezni magad. És semmiképpen ne találkozz az újjal. Ha viszont nem tudod kiverni a fejedből, annál rosszabb nincs mikor barátodnál vagy és vele akarsz lenni de nem tudsz mert a másik jár a fejedbe. Szóval ha nem megy akkor ...szakítanod kell mert a kapcsolatoddal valami nem stimmel.

(én is ilyen helyzetben voltam mostanában, nem bírtam barátommal úgy együtt lenni, hogy a másik ne járjon a fejemben. Pedig nagyon igyekeztem nem csaltam meg. aztán szakítanom kellett mert nem bírtam. Most egyikkel se vagyok mert kell egy kis idő hogy átgondoljam.Nem vagyok k***a akárkivel előfordulhat egy ilyen helyzet, főleg ha nem stabil a kapcsolat)

2010. febr. 16. 20:50
 9/11 A kérdező kommentje:
köszii szépen:) ez jól esett:) örülök hogy van aki megérti:$:) lehet h nem lehet elhinni de imádom a barátomat, csak ez a srác viszont...tetszik...de senkiért nem hagynám el a mostanit!:$
2010. febr. 17. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Az jobb lenne ha azt írnánk amit te? "koncenrtrálj a barátodra".

Szerinted ez beválik? Eddig is ezt próbálta elvileg. Mit akar még a pasijától ha valaki más jobban érdekli? És hogy tud a szemébe nézni úgy hogy mással smárolt?

Aki ezt meg tudja érteni....azzal valami nagyon nincs rendben...-.-"

2010. febr. 17. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!