Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mellett tetszik egy srác. Nagyon! Mit tegyek?
talán gondolj bele abba mit érezne a barátod, ha látná ezt a kis üzenetet...
a másik srácot felejtsd el, vagy ha nem bírod szakíts a jelenlegivel. a megcsalós történetet könyörgöm hagyd.
egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire nincs tartás manapság az emberekbe.
awh!
Már bocsi de már megtetted, megcsaltad... érzelmileg is mert folyton a másikra gondolsz és fizikálisan is mert smároltál is a másikkal...
Remélem van annyi esze a barátodnak hogy kidobjon x) szegény srác...
Annyira bírom mikor mindenki játssza, hogy nem került hasonló helyzetbe. És miért k***a mert megtetszett neki valaki, ne dugott vele stb..
Szerintem ha nagyon sokat gondolsz arra az új srácra, akkor valószínűleg ellaposodott a kapcsolatod és az izgalmat keresed. Ha valóban szerelmes vagy még a párodba akkor koncentrálj rá és próbáld vele jól érezni magad. És semmiképpen ne találkozz az újjal. Ha viszont nem tudod kiverni a fejedből, annál rosszabb nincs mikor barátodnál vagy és vele akarsz lenni de nem tudsz mert a másik jár a fejedbe. Szóval ha nem megy akkor ...szakítanod kell mert a kapcsolatoddal valami nem stimmel.
(én is ilyen helyzetben voltam mostanában, nem bírtam barátommal úgy együtt lenni, hogy a másik ne járjon a fejemben. Pedig nagyon igyekeztem nem csaltam meg. aztán szakítanom kellett mert nem bírtam. Most egyikkel se vagyok mert kell egy kis idő hogy átgondoljam.Nem vagyok k***a akárkivel előfordulhat egy ilyen helyzet, főleg ha nem stabil a kapcsolat)
Az jobb lenne ha azt írnánk amit te? "koncenrtrálj a barátodra".
Szerinted ez beválik? Eddig is ezt próbálta elvileg. Mit akar még a pasijától ha valaki más jobban érdekli? És hogy tud a szemébe nézni úgy hogy mással smárolt?
Aki ezt meg tudja érteni....azzal valami nagyon nincs rendben...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!