Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már a horoszkopban (febr.20-márc20) hal barátnőd? Ha igen milyen volt a kapcsolatotok? Milyen tipusuak voltak ezek a lányok? (Kort és nemet is irtjatok)
Nem hiszek ezekben a dolgokban, de azért válaszolok. A volt barátnőm halak. A kapcsolat annyiban jó volt, hogy nagyon szerettük egymást, de annyiban rossz, hogy imádta ha féltékennyé tehet. Én ezt nagyon nem szerettem.
Ha ez segít, én is halak vagyok... :D
3 éve februárban szakítottam velem de az azelötti 3-4 hónap eléggé fontos volt számunkra és mély nyomokat hagyott.
Jelenleg 2 napja járunk, kb ugyanazt érezzük mint régen, csak mindketten komolyodtunk és sokkal jobb a kapcsolat. Egyenlőre...
19/f
Én sem hiszek benne, de nem leugatom a fejét, hanem válaszolok a kérdésére. Neked fáj, ha hisz benne? Rengetegen hisznek a jóslásnak. Hallottam olyan sztorikat, hogy bemelegítésként a múltról beszéltek, csak hogy higyjen a jósnak az alany. Valaki hisz benne, valaki nem. Én nem. De nem ugatok le valakit, ha hiszi. Tartsuk tiszteletbe más véleményét ha lehet.
(a 2. vagyok)
barátnőm halak volt,bunkó p.raszt......
ja és csak hazugságból él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!