Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor lehet végre barátnőm ha a következő tulajdonságok többségével rendelkezem?
-kockahas
-izmos, sportos test
-pénz
-jóképűség
-ecset haj
-1000+ ismerős a fb-on
-rap imádat
-meleg, epefosós grimaszolás
-cigizés
-alkoholfogyasztás
-max 50kg
-törzsvendég a szórakozóhelyeken
-bukó
-szex központú
-flegma
-nagyképű
-érzelemmentes
-pólóhiányos
-bandázós
-városban élő
-kifogástalan külső
-divatos öltözet
-márkás ruhák
-iphone
-20.000 Ft+ fülhallgató
-sál
-napszemüveg, kültéren, beltéren
-14 évesen már nem szűz
-keménykedő
-érzéketlen
-jómódú
-18 cm+ pénisz méret
-olyan csupasz test mint egy szűz ribbbancnak, vagy egy csecsemőnek
-férfiasság szinte teljes hiánya
-görnyett testartás, félig zsebretett kéz,sál a nyakban +15 fokban is
-jogsi
-autó
-hírnév
A harmadik elég....
Elegendő lovettával Quasimódó is válogathat a csajok között! (Nézd meg pl Stephen Hawking-ot)
Lehet valami földönkívüli vagyok, de a felsorolt tulajdonságokkal kösz de nem kell "férfi".
-kockahas: nekem tetszik a kisebb pocak.
-izmos, sportos test: ha nem egy tohonya zsírpacni az előny.
-pénz: legyen munkája ha nem diák, ennyi "feltételem" van, volt munkanélküli barátom, soha többet.
-jóképűség: kinek mi a jóképű, nekem egyik tinibálvány vagy nők kedvence "sztár" sem tetszik.
-ecset haj: ez mi? Jó ha nem kopasz, vagy ha kopaszodik nyírja rövidre, hogy ne legyen nagyon durván látható messziről is.
-1000+ ismerős a fb-on: minek? Az ilyen embereknél több, mint a fele csak "rajongó".
-instagram: én se vagyok rajta.
-rap imádat: metált hallgatok.
-meleg, epef*sós grimaszolás: a leírásod alapján kérdező hát... én a kacsaszájú csajoktól is kiborulok, hát még ha pasi csinálja... :D
-cigizés: hányingerem van a szagától, szóval nem.
-alkoholfogyasztás: jó ha nem absztinens, mert én se vagyok, de alkoholista se legyen, mértékkel fogyasztva nincs gond.
-max 50kg: hmm, utoljára 12 évesen voltam ennyi, 185 cm magas vagyok lányként, ha mellettem a srác ilyen súlyú akkor milyen magas lehet? 165?
-törzsvendég a szórakozóhelyeken: mi számít szórakozóhelynek? Nem szeretem a discokat és egyéb ilyen táncos helyeket. A romkocsmák jobban bejönnek ahol lehet beszélgetni, halljuk egymás hangját egy sör mellett.
-bukó: bunkó? Nem, köszi.
-szex központú: ne szóljon minden a szexről, de fontos, ez tény.
-flegma: ha csak elsőre az nem gond, én is az vagyok, de ha folyamatosan akkor mehet a sunyiba.
-nagyképű: és mit kezdjek egy magas lovon ülővel? Max leütni tudom onnan.
-érzelemmentes: ha érzelemmentes nem tud szeretni, minek az ilyen ember barátnak?
-pólóhiányos: félmeztelen? otthon persze, amúgy öltözzön már fel rendesen.
-bandázós: jó dolog a haveri kör, de ne ebből álljon az élete.
-városban élő: tény, én is itt élek, így előny, a plátói távkapcsolatokból már kinőttem.
-kifogástalan külső: ha nincs rajta póló hogy lehet kifogástalan a külseje?
-divatos öltözet: ugyanaz.
-márkás ruhák: nekem sincs, felesleges hype az egész.
-iphone: az android jobb és olcsóbb.
-20.000 Ft+ fülhallgató: szórakoztató lenne ha én egy ezrest sajnálok fülesre, akkor a barátomtól meg elvárnám a 20+-ost. De tény, hogy az asztali géphez 12 ezres fülesem van, de mikrofonos és kell játékhoz.
-sál: ne fagyoskodjon télen, nincs is annál röhejesebb, mint mikor 0 fok körül nyitott kabát, atlétában rohangálnak a cicafiúk és látszik, hogy mindjárt szétfagy, üveget lehetne vágni a mellbimbójával.
-napszemüveg, kültéren, beltéren: "nagyon menő" Vagyis röhejes. A lányokon is.
-14 évesen már nem szűz: egészségére, én akkoriban még Barbie babákkal játszottam nem a fiúkkal. De ha ő felnőttnek gondolta magát hozzá, akkor nem fogom megvetni érte. Ha jó emlék volt egészségére, ha rossz, akkor biztos tanult a hibájából.
-keménykedő: a munkahelyén, haverjaival csinálhatja de ha velem próbálja szívesen megmutatom az ajtót, fel is út, le is út.
-érzéketlen: szintén.
-jómódú: sose vonzott a pénz, ha van munkája, akkor olyan szegény már nem lehet, mint a templom egere, inkább plusz pont ha tud bánni a pénzzel és nem szórja el rögtön fizetés napon.
-18 cm+ pénisz méret: azzal a közelembe nem jöhet. Nagyon nagy szerelem kellene hozzá. 16 felett nekem már fáj a szokásos pózokban (misszionárius, lovagló)
-olyan csupasz test mint egy szűz r*bancnak, vagy egy csecsemőnek: tény, hogy nem vonzanak a szőrös állatok, de a kisfiú külső se, tehát legyen valamennyi szőr rajta. Ha a háta nem szőrös az plusz pont... :D
-férfiasság szinte teljes hiánya: nem vonzanak a kisfiúk.
-görnyedt testtartás, félig zsebretett kéz,sál a nyakban +15 fokban is: szóval menő tinifiú, nem a zsánerem.
-jogsi: nekem sincs, így nem fontos.
-autó: utóbbi miatt szintén nincs, így nem gond, főleg, hogy jó a tömegközlekedés.
-hírnév: milyen hírnév? Hogy színész, zenész, stb vagy ő a falu bikája? Mert amúgy nem, nem fontos.
Egyébként kedves kérdező leírtál egy halom marhaságot, de egy pozitív belső tulajdonságot se. Bár ha a 14-16 éves plázasicceknek akarsz tetszeni, akiknek még a helyi menő csávó kell, akkor biztos ez a srác az ideál, de egy felnőtt nőnek nem erre van szüksége.
25N
Te aztán nagyon jól tudod, mi kell a nőknek... ha nem múltál még el 17 éves, a fölött viszont kb. a vicc kategória ez a lista.
Az általad felsorolt dolgok közül nekem konkrétan EGYIK SEM jön be, kivéve az izmos test. A jóképűség meg relatív, kinek mi számít annak...
# 13 "de mikrofonos és kell játékhoz"
10/10 jócsaj.
16#
Nő! Nem csaj! A csaj az a tini, meg olyan lekezelőnek tartom rá nézve. Nő! Maradjunk ennyiben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!