Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadható, ha azért üt meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható, ha azért üt meg a párom és beszél velem csúnyán, mert "felidegesítem"?

Figyelt kérdés
Problémákat megbeszélni nem tudunk, ha összeveszünk valamin és meg akarom beszélni, nem érdekli, el se mondhatom a véleményem. Sajnos ilyenkor nagyon csúnyán beszél velem, és csomószor nekem jön (megüt), mert mindig azt gondolja, neki van igaza én meg csak feleslegesen idegesítem. Veszekedésnél ez normális? Ha azt mondom legyen vége, sosem enged el. 2 éve vagyunk együtt, első szerelem, és valamilyen szinten ezek ellenére is szeretem, nehezen tudnám elengedni, ha arra gondolok, hogy vége, sírhatnékom van, de már annyi bennem a sérelem. Ti meddig tűrnétek ezt el? Van erre megoldás? 18/L

2015. márc. 17. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadható, ha azért üt meg a párom és beszél velem csúnyán, mert "felidegesítem"? NEM

Veszekedésnél ez normális? NEM

Ti meddig tűrnétek ezt el? Az első ütésig

Van erre megoldás? ELHAGYNI

Kell ez neked? NEM Találsz jobbat? IGEN

18 évesen ver, akkor mi lesz amikor 36 leszel?

2015. márc. 17. 21:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ostoba ember az, akinek az ökle az egyetlen érdekérvényesítő eszköze. És, ahogy előttem írták, ez csak rosszabb lesz. Lépj, amíg nem késő!
2015. márc. 17. 22:18
 13/14 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Buta vagy, jobb ha kiszállsz ebből még most, mert egy igazi megalázott lelkironcs leszel, aki nem tud elszakadni attól aki bántalmazza. Találkoztam én nemrég ilyen nővel, szánalmas volt.
2015. márc. 17. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
engem is volt hogy megütöttek. arra nem számított hogy visszaütök. elhagytam azonnal.
2015. márc. 18. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!